FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Becali, înaintea meciului cu ACS Poli: "Batem cu 8-1, ca în 2004" » Amintiri de la "Bombardament"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 12:59

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nu are pic de emoții pentru duelul din această seară cu ACS Poli, ora 21:00, pe care e sigur că echipa sa îl va câștiga cu un scor drastic.

"Cu Timișoara facem ce am făcut acum mulți ani, adică batem cu 8-1. Ei, glumesc. Oricum, obiectivul pentru acest meci este ca antrenorul să facă diverse aranjamente și permutări în interiorul echipei pentru a găsi formula ideală.

Formula se cam știe la noi. Tănase, Budescu, Alibec și Man nu au cum să nu joace. Lui Teixeira nu-i convine să stea rezervă? Asta e. Pe el l-am luat mai mult pentru cupele europene, că mie nu mi-e frică de campionatul intern, aici nu am adversari. 

Oricum, nici măcar nu știu echipa pentru meciul de diseară, i-am spus lui Dică să joace cum vrea", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

A FOST bombardament

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Becali face referire la cea mai clară victorie obținută de echipa sa în ultimii 15 ani, când Poli Timișoara era bombardată pe teren propriu cu un neverosimil 1-8 într-o zi de vineri, pe 9 aprilie 2004. 

Victoria cu emoții obținută în etapa de debut a noului sezon al Ligii 1, 2-1 cu FC Voluntari, nu-i dă liniște lui Nicolae Dică. Antrenorul se pregătește de duelul contra Timișoarei lui Ionuț Popa și se teme de forma bună pe care o traversează trupa de pe Bega.

"Am urmărit-o pe Poli în meciul de la Chiajna și am observat că este o echipă mult schimbată în bine, cu mulți jucători experimentați. Chiar am vorbit cu băieții mei în vestiar și le-am spus că trebuie să ne gândim doar la partida de la Timișoara, să uităm că vine turul cu Plzen în Champions League", spune Dică.

Un moment important în cariera jucătorului Nicolae Dică l-a reprezentat un meci pe Bega, disputat tot într-o zi de vineri, pe 9 aprilie 2004. Atunci, steliștii i-au umilit pe bănățeni, înscriind de 8 ori în poarta lui Cătălin Grigore. 39.000 de spectatori au cântat în ploaie și nu au renunțat în niciun moment să-și susțină echipa, chiar dacă Neaga reușea un hattrick, Dică și Paraschiv câte o "dublă", iar Diniță înscria o dată.

GIGI "DISPARE" TIMP DE 5 ZILE

Becali va "pregăti" meciul lui FCSB cu Viktoria Plzen de pe Muntele Athos, acolo unde își va petrece următoarele zile. 

"Plec la Muntele Athos cinci zile, să nu mă mai sunați. Mă duc să mă rog pentru biruință, pentru ca Dumnezeu și Sfântul Gheorghe să-mi dea biruință", a spus latifundiarul. 

  • ACS Poli - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  21 Iulie 2017, 16:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  21 Iulie 2017, 16:23
Postat de de_pe_tarnave pe 21 Iulie 2017, 15:39

Atunci esti popa de botezi lumea? Numai tu si sadiku ma faceti clona! Sau sunteti unul si acelasi?

el este sadikul, vestitul *** cu aiphone shapte plus, cel mai tare de la el din ***:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  21 Iulie 2017, 15:42
Postat de de_pe_tarnave pe 21 Iulie 2017, 15:39

Atunci esti popa de botezi lumea? Numai tu si sadiku ma faceti clona! Sau sunteti unul si acelasi?

Asta e sadiku, da

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close