FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali încă mai speră la Deac! Dezvăluire de ultimă oră: "Am văzut că băiatul m-a ascultat" » Ce transferuri mai anunță: "Nu sunt «chiftelar»"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 12:46

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă să spere că îl va transfera pe Ciprian Deac. Mijlocașul de 31 de ani s-a înțeles să semneze cu CFR, dar încă nu a făcut-o, iar Becali încearcă să profite de acest detaliu. 

"Eu, de la CFR Cluj, îi vreau pe Horj și Deac. Încă mai am speranțe la Deac. El încă nu a semnat cu CFR și ar putea ajunge la Steaua.

I-am spus că dacă vrea să semneze cu CFR, s-o facă după ce echipa iese din insolvență. Să semneze a doua zi după ce se termină cu insolvența. Văd că m-a ascultat băiatul. Dacă CFR nu iese din insolvență, Deac vine la Steaua!", a spus Becali la TV Sportro.

"O să aduc 10 jucători în vară. De la toate echipele. Dar nu zic pe cine aduc, că iar o se spună că vreau să cumpăr doar înainte de meciurile directe. Eu nu fac asta. Am caracter și nu sunt «chiftelar»" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
widoqq
widoqq  •  18 Aprilie 2017, 15:06

Gigi Puscarie il poate transfera pe Deac la FC FCSBeaua nu la Steaua. La Steaua il poate transfera Lacatus! El are dreptate ca Deac a ascultat de el, se vedea de la o posta ca Deac juca la FC FCSB nu la CFR! Centra cu aplomb ...direct in afara terenului!

vladut12
vladut12  •  18 Aprilie 2017, 15:00

Jiji ia campionatul cu Steaua si *** toti. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  18 Aprilie 2017, 14:08

Fcsb-ul are morcovul cât casa pt.meciul vu Viitorul!Dacă Viitorul bate Fcsb-ul, Gigel pierde campionatul!Aşa că... Tudor la centru!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează