FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CRAIOVA 2-0

Becali intervine abrupt în noul conflict de la FCSB: "Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 23:31

Gigi Becali i-a răspuns dur lui Constantin Budescu, după ce fotbalistul celor de la FCSB a criticat faptul că a fost schimbat la pauză cu Craiova (2-0). 

"Îi răspund eu lui Budescu, dacă Dică nu a vrut. «Domnule Budescu, te-am angajat la Steaua. Ai 20.000 pe lună și bonusuri, am dat 350.000 de euro pe luna. Te-am angajat să joci fotbal și să te supui antrenorului».

Trebuie să își facă datoria. Nu i-am scris în contract că trebuie să joace 90 de minute. Da, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut. O să îi mulțumesc toată viața. Asta nu înseamnă că trebuie să joace el mereu. O să vorbesc cu el și o să-i zic. «Bă Costică, bă Budi, tu ești nebun?! Te crezi la Astra? Ești la Steaua, îl ai patron pe Becali, nu faci ce vrei tu. »

Cum să te superi când echipa câștigă cu 2-0. Mâine reglez totul. O să vorbesc cu el în fața întregii echipe. Am fost ieri și le-am spus. «Bă, voi sunteți fotbaliști? Ce tot vociferați voi, ridicați voi?! Când arbitrul fluieră, gata, la revedere! Nu mai comentați».

Tănase e cel mai bun la antrenamente. Mi-a spus-o Dică, o să vorbesc cu Budi și dacă o să fim în avantaj o să îl scot la pauză.

E și vina mea. I-am oferit tratament special, l-am cocoloșit prea mult. De fiecare dată îi ofeream mai multă atenție decât celorlalți", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Constantin Budescu a fost schimbat la pauză și a declarat la finalul meciului că "s-a simțit nerespectat, folosit" și vrea explicații de la Nicolae Dică. Vezi declarația integrală AICI!

Nicolae Dică i-a răspuns lui Budescu, invocând o discuție purtată înaintea partidei. Vezi replica integrală AICI!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
cneius
cneius  •  10 Aprilie 2018, 12:14

De data asta are dreptate Becali. Budescu e doar un simplu angajat caruia i s-a urcat "ceva" la cap !

zizu
zizu  •  10 Aprilie 2018, 11:43

acest infractor a mai promis concetatenilor lui ,ca daca ajunge in parlament,face si drege,va face tot ca oamenii sa traiasca mai ok etc! a ajuns si in parlament si in parlamentul european si nu a facut decat sa fure el ptr el..

205385333245464
Livi Andrei  •  10 Aprilie 2018, 10:29
Postat de jack_the_stripper pe 10 Aprilie 2018, 08:45

Sfintele sărbători de Paști i-au găsit tot pe postacii anti-steliști agitându-și periculos unghia în zona jugularei. Nu se dezmint, rămân aceiași triști...

Tu esti stelist sau fcsbist? Nu de alta dar e o mare diferenta intre suporterii Stelei si suporterii fcsb! ;)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close