FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali intră în luptă cu Barcelona pentru Ivan » Ce alți jucători mai vrea + propunerea inedită făcută Astrei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 20:58

Steaua e la un pas de a-l transfera pe Ciprian Marica, anunțul fiind făcut chiar de patronul campioanei României. Roș-albaștrii nu se opresc aici cu întăririle.

Gigi Becali a anunțat că n-a renunțat nici la ceilalți jucători de la Astra și de la Craiova pe care îi avea pe listă și a făcut o propunere inedită giurgiuvenilor.

"Budescu costă 1.100.000. Arabii dau banii în două tranșe, eu dau banii în două ore. Probabil lor le-ar conveni mai mult să-l dea pe Budescu în străinătate. Ei trebuie să se gîndească să nu întărească Viitorul, Dinamo sau Pandurii. Astra nu poate să se bată cu Steaua la titlu. Le-am spus celor de la Astra să nu mai negociem la pachet. Le-am zis să-mi facă o listă cu jucătorii și să pună în dreptul fiecăruia suma", a spus Gigi Becali la Digisport.

Patronul campioanei vrea să intre în luptă cu Barcelona pentru semnătura lui Andrei Ivan de la CSU Craiova. Becali însă nu-l vrea doar pe atacant de la olteni, ci și pe Vătăjelu, Bancu și Mateiu.

"Am vorbit aseară cu finul domnului Rotaru și i-am spus de cei patru jucători. Mi-a zis că vrea 4 milioane pe ei, eu i-am zis că dau două milioane jumătate. Dacă va dori cît dau eu, atunci jucătorii vor veni la Steaua. Vreau să iau tot din România. Nu contează cîți bani bag. De exemplu bag 6 milioane și scot 60. Ăsta e planul meu", a adăugat Becali.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1731654357064917
George Marius  •  07 Ianuarie 2016, 09:39

daca oierul asta nu era nici steaua nici fcsb cum spuneti voi nu mai exista ,iar voi dinamovisti rapidisti sau etc nu mai vorbiti stati voi in insolventa voastra ca vati invatat si va sta bine unde sunteti si nu mai vorbiti voi habar nu aveti .!!!!!!!!1

760980977356088
Ionascu Costy  •  07 Ianuarie 2016, 09:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

POTI SA FII MAI PROST DE ATAT?TU NU ESTI STELIST, ESTI DOAR UN GOLAN ANALFABET. NU AI DECAT SA TE OFTICI. STEAUA RAMANE STEAUA IN CIUDA TA, ANALFABETULE

decuadi
decuadi  •  07 Ianuarie 2016, 08:47

*** reloaded......Scrii acelasi comentariu pe toate articolele ? Te oftici ca esti in *** ? Acum in mijloc ? E penibil comm tau copiat si repostat peste tot. Rapidist....deh....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează