FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, MÂINE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Becali, ironizat înainte de derby-ul cu Dinamo » Un ex-căpitan al "câinilor" râde de anunțul făcut de patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 16:32

FCSB și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Marius Niculae, fost căpitan la Dinamo, a vândut astăzi bilete la stadionul Ștefan cel Mare și a vorbit despre meci, ironizându-l pe Gigi Becali, care a spus că vor fi 40.000 de fani în tribune.

"În fața micilor ecrane, poate, dar la stadion nu cred că vor fi atât de mulți. Probabil vor fi 30.000 de dinamoviști.

Am înțeles că e oficial acum, nu mai putem să-i numim Steaua, ci FCSB. E urât, dar rivalitatea e aceeași sau aproape aceeași. Era mai frumos dacă aveau și suporteri, deși clar că suporterii noștri sunt unici în România.

O să fie o atmosferă frumoasă, ca de obicei. Avem suporterii cei mai frumoși și o să vină în număr mare. Din câte am înțeles, mai sunt puține bilete, aproximativ 1.000. Sper, de data asta, să-i lase să facă o coregrafie, pentru că data trecută nu i-au lăsat", a spus Niculae la TV Digi Sport.

"O să vedem dacă suntem Steaua. O să vedem dacă vine lumea. Dacă nu vine lumea, înseamnă că nu suntem Steaua. Nu știu exact câte bilete s-au vândut, dar eu cred că o să fie 40.000 de fani"
Gigi Becali, la TV Digi Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
satyricon
satyricon  •  02 Aprilie 2017, 01:12

Asa e suporterii *** sunt unici. Unici in prostie! Iar niculae este ***, debiteaza prostii si vinde bilete. Face ce a invatat de la mentorii *** Giovani si Victor, bisnitareala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  01 Aprilie 2017, 23:48

Eu sunt stelist,dar nu inteleg stelistii.De ce bagati in seama jalaberti,iosifi si alte creaturi sinistre? Bai fratilor,suferim de peste 10 ani din cauza impostorului, haideti sa ne bucuram. A venit timpul sa strigam din tot sufletul "Hai STEAUA".Azi amn fost la rugby SteAUA-dinamo. Am 45 ani si 30 ani de stadion. VIATA E FRUMOOASA!

1909245206022471
Cenusa Catalin  •  01 Aprilie 2017, 21:05

Jalabert ce stii tu de Moldova? Ai habar de istorie idiotule?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează