FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali își poate lua gândul de la Băluță: "Le transmit să aștepte până anul viitor"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 00:27

După ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, Gigi Becali a anunțat că este gata să plătească trei milioane de euro pentru aducerea lui Băluță, dar președintele celor de la CS U Craiova exclude această variantă.

Marcel Popescu a afirmat că oltenii rămân fideli strategiei de a vinde un singur fotbalist în fiecare perioadă de transferuri și i-a transmis patronului stelist să aștepte până anul viitor.

"Nu pot să-l împiedic să facă o ofertă. Dar pe noi nu ne interesează să vindem. Politica de a vinde doar un jucător pe an mă determină să le transmit celor de la FCSB să aștepte până la anul", a spus Marcel Popescu la TV Dolce Sport.

"Cumpăr jucători ca să fie la Steaua. Poate dau 3 milioane pe Băluță. Ipotetic vorbind"
Gigi Becali

CS U Craiova a fost eliminată din al treilea tur preliminar al Europa League de AC Milan, cu scorul general de 0-3, după ce milanezii s-au impus cu 1-0 la Severin și cu 2-0 pe San Siro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
dansy
dansy  •  06 August 2017, 16:19

Credeti ca daca ma cenzurati scapati de mine????Nu va e rusine sa reintroduceti cenzura?Nu va convine ca va critic??Ma suspendati?Pai imi fac 1000 de adrese de E-mail si tot va zic ceea ce am de zis.Ce Ziar de sport sunteti voidaca nu scieti adevarul sau mintiti prin omisiune.

915130541905898
Gabi Simon  •  05 August 2017, 22:42

Pina la anul ii poate creste cota lui Baluta si poate ii creste cota mai mult decit o are acum,iar Becali va lua teapa din nou cu Craiova Acest perdonaj nu vrea sa inteleaga nici odata nimic Craiova nu o va intari niciodata pe Steaua ca apoi *** asta sa lerida i fata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  04 August 2017, 12:45
Postat de Juventin Bianconero pe 04 August 2017, 11:43

Voi fcsb-istii vorbiti de clone? Culmea ipocriziei.;)))) csu are stema originala, fcsb are stema lui becali. Csu are o decizie judecatoreasca in favoarea sa in ceea ce priveste brandul universitatea, voi fcsb nu aveti nik. Doar....fac ce spune becali. Becali sunteti toti.

Ce n-ai da sa fi si tu 0,005 din Becali frustratule, pai tu te compare cu CEL MAI MARE PATRON AL FOTBALULUI ROMANESC?, nu am dreptate?, verifica, cum ce, realizarile, rezultatele, gugustiucule...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează