FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali l-a trădat din nou pe Reghe » I-a cerut scuze că a spus tuturor echipa, dar a recidivat: "Bine, așa joacă"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 11:31

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvăluit din nou echipa lui Reghe din etapa viitoare, așa cum a făcut-o înainte de meciul cu CSU Craiova.

Deși i-a cerut scuze lui Reghe că a spus presei echipa de start, patronul Stelei nu s-a putut abține și dat mai multe detalii despre cum va juca antrenorul Stelei. 

Astăzi, într-o intervenție în direct, Becali l-a trădat pe antrenor la 4 secunde după ce explicase public că i-a greșit antrenorului înaintea partidei cu oltenii: 

"Eu l-am sunat pe Reghe și i-am cerut scuze. I-am spus că nu este bine că am dat echipa cu 3 zile înainte și am hotărât că nu voi mai face asta", a spus Becali la TV Sport ro.

Întrebat imediat de moderator despre primul "11" al lui Reghe cu Gaz Metan, Becali nu s-a putut abține și a dezvăluit că Steaua va folosi doi atacanți, pe Alibec și pe Gnohere.

"Nu vă spun echipa. Nu o știu. Bine, o să joace cu doi atacanți, Alibec și Gnohere. Dacă nu joacă Ovidiu Popescu se știe echipa de start. Reghe mi-a zis că joacă la antrenament cu Alibec și Gnohere și că iese bine", a adăugat Becali.

Echipa probabilă Steaua: Niță - Bălașa, Moke, Tamaș, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Jakolis, Alibec, De Amorim - Gnohere

  • Gaz Metan - Steaua se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ionutstv
ionutstv  •  23 Februarie 2017, 15:51

E de belea Gigi, nu poate sa tina un secret.

thedronius
thedronius  •  23 Februarie 2017, 13:29
Postat de catalynn pe 23 Februarie 2017, 12:38

Cum bai nene, doar 2 comuri , si asta pt ca v-a onorat Crotalie?! Chiar nu interseaza pe nimeni echipa probabilă?! Cred ca *** si a răcit gura de pomana, *** sunt acum in febra pregatirilor pt mitingul becalist ee Sâmbăta!

Pai tu si Crotalie ce mai comentati pe saitul asta la foc automat. Orice om sanatos la cap mai se preocupa si de alte lucruri decat de postarile de pe fiecare articol care are legatura cu cosmarul tau cotidian, Steaua.

dincolodenori
dincolodenori  •  23 Februarie 2017, 13:07
Postat de adyy25 pe 23 Februarie 2017, 12:13

Iar noi vom asista la cum fcdb va rata playoff-ul. Apropo, ati vrea ca steaua sa bata la medias?.... si noi ne doream in playofful trecut ca voi sa nu va doriti sa pierdeti cu astra... De asta nu ma intereseaza cu cate puncte va intra steaua in playoff ci doar ca dinamo, marea blatista, sa nu intre in playoff. Ce semanati, aia culegeti. Hai gazu'!

FCSB merge la vioctorie cu Gar Metan Medias ,o echipa profesionista nu se preocupa decat de rezultatele ei . Echipele mici se bat pentru locul 6 si sustinatorii lor au grija campionilor ,cu alte cuvinte "tara arde si baba se piaptana"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează