FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-ar putea pune într-o situație dificilă pe Dică » Ce va trebui să facă antrenorul stelist

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 15:39

Gigi Becali e gata să ofere 750.000 de euro pentru ca Budescu să vină la FCSB, jucătorul Astrei fiind unul dintre preferații săi. Iar mutarea are șanse mari de a se realiza.

Dacă l-ar aduce şi pe Constantin Budescu, antrenorul Nicolae Dică s-ar afla într-o mare dificultate, aceea de a le face loc tuturor fotbaliştilor cu nume de la mijloc în sus.

Cum la meciurile de Liga 1 va fi obligat să-l titularizeze pe Denis Man, care o va ajuta pe FCSB să bifeze regula U21, iar Alibec şi Florin Tănase par şi ei bătuţi în cuie, întrebarea e unde ar mai avea loc şi actualul decar al Astrei?

În plus, pe bancă ar rămâne şi Gnohere! Iar dacă Becali l-ar aduce și pe Filipe Teixeira, situația ar fi și mai complicată.

Cum ar putea arăta FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintili, Ov. Popescu - Fl. Tănase, Budescu, Man - Alibec

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
971291046271593
Floroiu Marius  •  04 Iunie 2017, 17:17

Se scrie "Pintilii" , adică cu doi "i" , *** de la gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emenangita_mangladesh
emenangita_mangladesh  •  04 Iunie 2017, 16:16

O echipa puternica inseamna in primul rand o defensiva solida. Degeaba ai bataie pe posturi in atac, daca te aperi cu balasa, moke si pleasca (larie probabil nu mai vine si oricum nu era cine stie ce fundas)

iosif..vs
iosif..vs  •  04 Iunie 2017, 16:14

Nu are sens sa joace cu doi mijlocasi la inchidere. Si ce cauta Larie in echipa? A zis clar ca nu mai vine si returneaza prima de instalare de 100.000 de euro ca sa plece in Franta

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close