FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali mărturisește: "Anamaria mi-a zis să mergem la piticania de Dragnea"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 12:43

Gigi Becali l-a atacat pe Liviu Dragnea din cauza problemelor pe care le are cu Armata și a spus că nu va merge să îl roage pe acesta să îl ajute.

"Eu spun că în cazul Stelei adevărul va ieși la iveală. E o judecătoare la CCR care îmi va da dreptate. Acolo s-au schimbat multe", a început Gigi la TV Sportro.  

Becali s-a referit apoi la faptul că aseară a mers la protestele împotriva PSD din Piața Victoriei: 

"Eu nu mi-am dat foc la valiză când am fost la proteste. 

Îmi zicea Ana (n.r Anamaria Prodan) să mergem la Dragnea să vorbim. Dar nu fac asta. 

Mie, pușcăria mi-a prins bine. Că nici eu nu eram ușă de biserică. Pentru mine nu mai contează acum decât dreptatea și adevărul. Eu nu merg să fac trafic de influență la Minister, la Georgică, la Vasilică. Niciodată! Doar dreptate și adevăr!

Putea Ministerul Apărării să dea ordin să pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonată de ministru? Așteaptă ceva de la Dragnea. Sunt toți servitorii lui Dragnea.

Crezi că Dragnea face ceva? Eu am nevoie să facă el nimic pentru că nu e el buricul Pâmântului și nici Dumnezeul țării. Dragnea e o piticanie. El nu e din București, e de la Teleorman. Cum să vii de la Teleorman să faci dreptate la București?", a spus Becali la TV Sport ro.

Citește și: L-a enervat pe Becali după primul meci oficial la Steaua: "Am văzut cât de bun e. Dacă nu-și revine, e OUT!" » Pe cine a mai atacat Gigi după remiza din Gruia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
841579609289538
Mirel Grigoriu  •  06 Februarie 2017, 21:47

***, care nu este adevărată. El este un mic circar hoț, care nu și-a facut toată pușcăria, care îi prinde bine, astept să vedem și restul de pedeapsă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

589949641156771
Mihai Mart  •  06 Februarie 2017, 18:00

Vezi d-le Tiriac pentru ce e buna puscaria ?. Pentru reeducare !.

ortega
ortega  •  06 Februarie 2017, 17:47

Băi Gheorghe , pune-i un prezervativ în mână Mopului , fă-o Bombonică , și după o noapte îți dă Dragnea tot CCA-ul ... Cu stadion , cu generali , cu Lăcătuș cu tot ... Doar să fie și Alexa de acord ...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează