FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, mesaj tranșant pentru Alibec: "Am crezut că o să mârâie, dar trebuie să înțeleagă asta" + nou avertisment pentru Golofca

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 11:43

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, savuează în continuare victoria cu Dinamo, 1-0, succes despre care spune că are un loc important în inima sa. 

"E mare diferență între derby-urile cu Dinamo și celelalte meciuri. E vorba de trăiri, e vorba despre cum am dormit și cum m-am sculat. S-a văzut însă diferența de valoare. Miriuță a spus adevărul: jucătorii lor au făcut tot ceea ce le-a spus, poate și mai mult. S-au autodepășit. Vreau să înțelegeți că e diferență mare de valoare, chiar dacă s-a jucat de la egal la egal", a declarat Becali. 

Latifundiarul a vorbit apoi despre situațiile lui Alibec și Golofca, transmițându-i un mesaj clar vedetei aduse de la Astra iarna trecută. 

"Alibec a avut dureri, dar a jucat, chiar dacă are dureri. Să vă spun un lucru: Steaua nu stă într-un jucător. Alibec să înțeleagă că întâi e echipa, apoi e Alibec. Va avea probleme dacă nu se mulează pe stilul Stelei. Am crezut că o să mârâie, dar se pare că a fost vesel. 

Cum să fie Golofca pe bancă cu Dinamo? Cu CFR zicea: «Ia, adversarule, mingea, că mie mi-e frică de ea». Eu mai am încredere în el, dar după meciul cu CFR am rămas șocat. Să-i fie frică de minge? O să-l mai vedem două-trei meciuri. Nu știu dacă se va întoarce la Botoșani, poate în altă parte. Dacă nu ai valoare, nu ai ce căuta la FCSB. Vreau să văd dacă Golofca e un jucător care are valoare sau nu", a mărturisit patronul roș-albaștrilor. 

...despre tehnicianul Nicolae Dică: "Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am avut nici măcar un gând să-l demit pe Dică. Sunt nebun? Cum să fac asta? Ce motive aș fi avut? Mi-a băgat 12 milioane de euro în buzunar, te bate Dumnezeu dacă faci asta. 

Dică mi-a spus că, dacă nu poate cristaliza un prim "11", vrea să-i facă pe jucători să joace doar pe posturile lor. Un meci va juca un jucător, în următorul meci alt jucător. Nu e corect față de Marko Momcilovici, de exemplu, ca el să nu joace deloc. Va juca un meci Momcilovici și un joc Morais  ", a declarat Becali, la TV Pro X. 

"Aștept o victorie în Elveția. Contează să câștigăm meciurile pentru a face coeficient pentru viitor, dar pentru a face și bani" George Becali

"Noi nu vrem să facem pași strâmbi pentru că ne-am îndepărta de CFR Cluj. Dinamo nu mai are voie să facă pași greșiți pentru că pierd play-off-ul. Anul trecut era problemă cu Dinamo, dar acum nu. Va fi Steaua pe primul loc, CFR pe 2, CSU Craiova pe 3. Ăsta va fi finalul"  George Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
torinezul
torinezul  •  25 Septembrie 2017, 17:20
Postat de Sorin Miu pe 25 Septembrie 2017, 14:14

Alibec trebuia lasat sa plece la porto pe 10 mil si jucam cu gnohere aseara. Gnohere e urmatorul jucator de export . Un pusti masiv si f incisiv in atac.

"Specialistule",Gnohere face in februarie 30 de ani !!!!! In loc sa stai toata ziua pe aici ,mai bine informeaza-te despre echipa ta .

blatistu49
blatistu49  •  25 Septembrie 2017, 14:48

moare de ciuda ciobanu ca nu poate pacalii pe nimeni cu AHLIBEG si a dat 2 mil pe el asta i problema la JIJI

blatistu49
blatistu49  •  25 Septembrie 2017, 14:46
Postat de arsenie_b pe 25 Septembrie 2017, 14:43

Il ia sumudica la iarna in turcia cu 6 milioane (din care 1 milion spaga lui pentru transfer)

da la Chiajna ajungecine l cumpara e terminat vai de capul lui numai blaturile ciobanului m salveaza

Vezi toate comentariile (14)
Comentează