FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu-l mai vrea la echipă, dar jucătorul anunță: "Mă voi prezenta la reunirea Stelei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 19:33

Gigi Becali a declarat în urmă cu câteva zile că nu vrea să mai audă de jucătorii pe care Steaua i-a împrumutat pe la diverse echipe din România și nu numai.

Totuși, Paul Pârvulescu, fundașul împrumutat la ASA, spune că va reveni la formația pregătită de Reghecampf odată cu startul noului sezon competițional.

"Sunt jucătorul Stelei după ce-mi expiră împrumutul la ASA. În mod normal mă voi prezenta la reunirea echipei şi cu siguranţă voi avea o discuţie cu antrenorul, cu cei din staff, cu preşedintele şi vom vedea ce se doreşte de la mine. Dacă Steaua are nevoie de mine, cu siguranţă mă voi pregăti la maximum şi îmi voi face treaba cât mai profesionist posibil.

În cazul în care răspunsul Stelei va fi altul, nu-mi fac griji că nu voi avea de unde alege. Important e să fiu sănătos şi să-mi fac treaba cât mai bine la antrenamente şi când intru pe teren", a declarat Pârvulescu pentru ziaruldemures.ro.

"La revedere cu ei! Facem o echipă separată, se antrenează în parcul Herăstrău. Alcenat, Iancu, toți jucătorii împrumutați" Gigi Becali, în urmă cu câteva zile la Digisport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
911172995609353
Gica Matei  •  07 Mai 2016, 07:45

Am avut si vom avea, boala pe cioban. Pleca tu intai, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hehehehe
hehehehe  •  07 Mai 2016, 00:57
Postat de crotalie pe 06 Mai 2016, 20:11

Orice fotbalist isi doreste sa apara imbracat cu un tricou al echipei noastre dragi si cu noua emblema pe care nea Gigi care este om bun si a demonstrat inclusiv faptic a inregistrat-o la OSIM penstru sezonul urmator si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Suntem foarte bucurosi ca avem sigla noua si vom striga si vom avea chiar si baloane pe la meciuri! Nea Gigi este om bun si ne face mereu bucurosi. Aveam nevoie de o sigla noua, cea veche parca era din The Simpson. Noua sigla ne reflecta clar valoarea, am avut si vom avea cea mai principala galerie. Hei, hei, hei!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  06 Mai 2016, 23:15

ok!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează