FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali nu-l poate transfera pe dinamovistul dorit: "Nu-l va urma pe «Bizon» la Steaua"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 18:10

Gigi Becali a declarat că-i place foarte mult de Sergiu Hanca de la Dinamo și că l-ar dori la Steaua, însă Ionuț Nedelcearu îi taie avântul patronului stelist.

"Sergiu este dinamovist şi sunt convins că nu îl va urma pe « Bizon» la Steaua. Patronul Stelei şi-ar dori mulţi jucători, dar a reuşit doar pe Gnohere", a declarat Nedelcearu, conform TV Sport ro.

Hanca, 24 de ani, este dinamovist de mic și și-a exprimat de multe ori afinitatea pentru culorile alb-roșii. "Tatăl meu a fost dinamovist şi a fost din familie acest lucru, de a fi dinamovist, cel mai mult îmi plac culorile alb-roșii. Am fost de multe ori pe «Ştefan cel Mare» ca suporter, inclusiv când am venit prima oară la Snagov, în liga a doua", povestea Hanca atunci când a semnat cu Dinamo, în februarie 2016.

miercuri se decide prima finalistă

Steaua și Dinamo se întâlnesc miercuri, 1 martie, în returul semifinalelor Cupei Ligii, pe Arena Națională. În prima manșă, "câinii" au câștigat cu 4-1. În celălalt meci joacă Poli Timișoara și ASA, 4-2 în tur, pe 28 februarie.

Nedelcearu, 20 de ani, a vorbit și despre cei doi atacanți ai Stelei, Denis Alibec și Harlem Gnohere:

"Am văzut că mai mult Alibec a intrat la Steaua, nu ştiu dacă va juca şi Gnohere. Eu sper să-mi fac treaba şi să ne calificăm. Sunt doi atacanţi foarte buni şi sper că în meciul cu noi să nu le iasă mare lucru. Nu suntem sută la sută în finală, începem meciul de la 0-0".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10211604063565289
Stefan Patriche  •  24 Februarie 2017, 07:36

Nu vreau sa isc dispute inutile intre fani, dar asta ca un coleg, care e pe persoana fizic, ou quoi?, "nu se va transfera niciodata...", a se lasa! Iar ca un sfat pentru Nedelcearu, pe persoana de fundas central, ar fi bine sa nu mai cada ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  23 Februarie 2017, 20:55
Postat de paisie_v pe 23 Februarie 2017, 18:37

Cand s-o ocupa dl nedelcearu de transferuri, atunci sa vorbeasca :)) deocamdata, se pare ca Palici a semnat deja cu Steaua

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Februarie 2017, 19:58
Postat de satyricon pe 23 Februarie 2017, 19:49

Incredibil cum faceti scandal din nimic! Tot becali a declarat ca desi il place pe Hanca, NU il vrea la Steaua.

exact asta vroiam sa spun si eu. fix in aceeasi fraza in care a spus una a spus si alta. doar astia au impartit fraza in doua si au scos 4 articole din ea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează