FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu mai rezistă și trece la măsuri radicale » Cum vor fi pedepsiți jucătorii de pe lista neagră

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 12:43

Gigi Becali a anunțat că are o listă cu cinci jucători de care vrea să scape în această iarnă. E vorba despre Dan Popescu, Bogdan Mitrea, Adnan Aganovici, Bojan Golubovici și Rareș Enceanu.

Patronul Stelei știe și ce trebuie să facă pentru ca aceștia să-și rezilieze contractele pe cale amiabilă. Astfel, cine nu acceptă rezilierea nu va fi luat în cantonamentul din Turcia, anunță Ziare.com.

Cei cinci fotbaliști au fost anunțați că-și pot căuta echipe. Sursa citată scrie că Bojan Golubovici ar putea fi chiar amendat dacă nu va accepta rezilierea.

Totuși, FC Voluntari ar fi dispusă să-l transfere pe Enceanu, însă doar definitiv. Mai multe DETALII AICI!

program

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
aius
aius  •  27 Decembrie 2016, 18:45

Misto,parca e ,,ordinul de imprastiere,, a lui Nea Marin Miliardar:)))Bai penibililor,lasati-ne macar in aceasta mare sarbatoare,fara becali *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  27 Decembrie 2016, 18:22

Asta este al 6 articol azi cu ciobanul incult...cu *** electrocutata..cu puscariasul notoriu....nu aveti pic de mandrie de orgoliu in voi..*** si il promovati pana la saturatie....sunteti jalnici..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  27 Decembrie 2016, 17:39
Postat de romeverest pe 27 Decembrie 2016, 15:37

Cum sa-i amendezi pe jucatori daca nu sunt de acord cu rezilierea contractului ?? O tampenie mai mare nici ca am auzit. Contractele sunt ferme, iar daca se va ajunge pana acolo cu aceasta ineptie, orice jucator va castiga la Liga sau la Tas !! In mintea bolnava a crescatorului de ***, jucatorii cu contracte ferme par a fi lucratori pe plantatiile de bumbac !!

Bai, tu nu intelegi limba Romana. Gigi s-a referit la faptul ca nu ii ia in cantonament. "Sursa citata" se refera la ..... Ziare.com (la ce au scris idio.... acolo). Iar tu si cu demolarii sinteti la fel.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează