FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu mai ține cont de nimic și aruncă 1,5 milioane de euro la gunoi!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 00:01

FCSB toacă banii mulți pe care i-a dat pe transferuri: ieri a reziliat Muniru, după ce plecaseră Moke și Tamaș. Becali anunță că e liber să dispară și De Amorim.

Becali nu are răbdare nici când e vorba despre bani mulți. Continuă să sacrifice jucătorii fără să țină cont de sumele cu care i-a achiziționat. Sâmbătă a semnat rezilierea Muniru, pe care patronul îl scosese din lot din cauza unui conflict în care ghanezul a fost implicat cu Florin Tănase, unul dintre fotbaliștii favoriți ai patronului. 

Mijlocașul poate semna cu oricare club interesat de serviciile sale, fără ca FCSB să beneficieze de vreo compensație. O afacere dezastruoasă, în condițiile în care a costat o jumătate de milion de euro când a venit de la CFR Cluj. A rezistat doi ani înainte să fie eliberat gratis. 

Nu e singura mutare din care Becali pierde mulți bani. În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor ai toate detaliile despre rateurile pe care le-a dat FCSB pe piața transferurilor, ajungând să piardă, în total, 1,5 milioane de euro! Poți răsfoi Gazeta și online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Contra are un mesaj clar către conducere: "E timp pierdut"

Românul care face senzație în Anglia e copia lui Alibec

Nu ratați cele mai tari ponturi din pagina dedicată pariorilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Iunie 2017, 22:24
Postat de blatistu49 pe 18 Iunie 2017, 09:10

jucatorii care ajung la cioban sunt inconstienti ca li se distruge cariera

poti sa stii, Thereau, Chiriches, Gardos, Tatarusanu, Chipciu, Stanciu .... nu se invata deloc minte.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Iunie 2017, 20:37
Postat de haideusicfr pe 18 Iunie 2017, 10:09

A fost data afara pentru ca e ..negru. Si nu s-a lasat calcat in picioare.Rusine!

Si Pele e negru. Un cioban needucat ,rasist si coleric.Din pacate nici Hagi nu e departe de el.L-a dat afara pe Brandan.Era cel mai bun, dar era brazilian. Gang de rasisti batuti in cap. In schimb sunt promovati la nationala toate progeniturile.

1525471240818722
Dorin Aldo  •  18 Iunie 2017, 14:08
Postat de xpslx pe 18 Iunie 2017, 10:42

Bine boss:( Abia astept sa vina craciunul sa ne vedem toti in fata palatului la colindat,mai facem un ban.

Noi ne mândrim să fim balkanişti, adică corecţi, realişti şi obiectivi , de sorginte tracică, tu....te mândreşti că eşti parvenit , pe aceste meleaguri ..poate chiar de pe Gange ! Dispari !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează