FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu-şi menajează ”clientul” favorit: ”Să schimbe vitezele!” ;)

Adi Rocha a marcat 4 goluri în tricoul Stelei
Adi Rocha a marcat 4 goluri în tricoul Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 10:49

Nu există jucător al Stelei care să nu fi intrat măcar o dată în gura lui Gigi Becali. În actuala stagiune, unul a ajuns chiar preferat al criticilor aduse constant de finanţatorul din ”Ghencea”. Este vorba de Adi Rocha, adus în această vară de la Chiajna.

Gigi nu l-a iertat pe atacantul brazilian nici după 2-0 cu Ekranas, în tutul play-off-ului Europa League: ”Trebuia să dea gol acolo, cînd a avut acea ocazie, dar nu asta mă deranjează atît de tare, ci viteza cu care se mişcă. Să mai schimbe şi el vitezele, să nu mai joace doar în prima şi în a doua viteză. Să bage şi a 3-a ori a 4-a, că a 5-a şi a 6-a nici nu am pretenţia, că nu le are din naştere”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
guest_one
guest_one  •  24 August 2012, 11:42

Sougou a făcut victime şi în Ghencea: "M-am ofticat, dar fundaşii ăia erau ieşiţi de la puşcărie!" Becali nu regretă că l-a ratat: "Nu mi se pare extraordinar" Becali spune că l-a avut în mână pe Sougou, dar spune că nu îl regretă: "Nu mi se pare extraordinar" "Eu îl cunosc pe Sougou, dar cei de la CFR au fost mai iuţi de mână. Unul dintre oameni mi-a zis că ni l-a suflat CFR-ul pe Sougou. Chiar înainte să semneze cu CFR am avut discuţii cu el. Nici nu-mi pare rău că l-am ratat pe Sougou, că mie nu mi se pare un jucător extraordinar. Nu ştiu, în afară de viteză, nu cred că mai are ceva", a mai spus patronul din Ghencea.

spartakus.
spartakus.  •  24 August 2012, 11:36

ce inseamna sa fii un oier prost si sa strigi atmosfera la o echipa cand asta merge bine. doar la noi se putea ca ciobanul sa critice echipa dupa o victorie.

dinamu
dinamu  •  24 August 2012, 11:28

ziaristii de tabloide... atata puteti voi face.sa cautati scandal.de aia va" cresc 'vanzarile.cu asemenea articole va prevad un viitor luminos.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează