FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali poate deschide șampania » Afacerea iernii e aproape de a se realiza: "Îi dăm lui Gigi toți jucătorii pe care-i vrea!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 19:53

După Denis Alibec, Gigi Becali vrea să-i ia de la Astra și pe Junior Morais și Filipe Teixeira, iar conducerea campioanei României nu se opune.

Petre Buduru, președintele Astrei, susține că e gata să-i vândă lui Becali orice jucător vrea patronul Stelei, deși Marius Șumudică e total împotriva acestei idei.

"La Morais şi Teixeira totul depinde de noi. Gigi Becali poate să discute cu jucătorii, deoarece aceştia se află în ultimele şase luni, dar cu noi încă nu a discutat nimic. Îl aşteptăm la discuţii deoarece el a fost pentru Astra un partener care ne-a băgat bani frumoşi în conturi.

Îi dăm toţi jucătorii pe care-i vrea! La noi totul e de vânzare pentru bani, dar doar pentru preţul corect. Și Șumudică ştie lucrul acesta. Dacă Gigi ne va oferi un preţ corect, atunci de ce să nu facem afacerea?"

Îl anunţăm că gratis nu îi vom lasă niciodată pe Morais şi pe Teixeira în iarna asta la Steaua. Mai este şi varianta Boldrin. Dacă Gigi vrea să ni-l dea, atunci Îl aşteptăm să discutăm nişte variante de transfer. Eu Îl consider pe Boldrin cel mai bun mijlocaş din România, iar lui Șumi îi place acest jucător", a declarat Petre Buduru pentru Fanatik.

Cu Budescu este clar că noi avem şanse mici să-l mai împrumutăm din China. Eu ştiu foarte bine ce mi-au spus chinezii. Poate că Gigi are şanse mai mari de reuşită, dar o să conteze şi dorinţa jucătorului. Vom vedea" 
Petre Buduru

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (128)
contrabas3
contrabas3  •  16 Decembrie 2021, 00:14
Postat de catalynn pe 25 Decembrie 2016, 02:56

Merry Xmas!!! Despre speță, vad ca tu si timm ati acoperit cam toate aspectele. Tu ai o poziție emoțională, timm care nu e stelist ca mine, ci un simplu entuziast in ale juridicii, e mai detașat, poate judeca mai la rece. Ca o concluzie, cat se poate de obiectiva si încercând sa ma detașez emoțional de subiect cat se poate e asa: 1) Onorata instanța decide in baza probelor prezentate in Curte. Ca Onorata Instanța e pe primul loc la corupție in Europa nu are relevantă, hotarile judecătorești definitive si irevocabile se aplica ca atare, pe teritoriul Romaniei nu mai exista cale de atac. Pana acum sunt 2 procese pe care jiji le-a pierdut, unul definitv unul aproape defintiv. 2) In procesul pierdut defintiv ICCJ constata ca jiji a folosit fara drept un bun al CSA, ca urmare CSA au dreptul la despăgubiri. 3) Cuantumul despăgubirilor este stabilit de evaluator, care a spus 37 mil €. 4) Jiji poate contesta suma si cere o alta evaluare, dar Curtea poate sau nu fi de acord. Evaluarea nu se face dupa ureche, exista formule riguroase, nu sunt facute de orcine ci de firme autorizate special de Min Justiției pt aceasta activitate. 6) Palmaresul urmează marca. Este logic ca daca esti Baia Mare nu poti avea palmaresul Bacăului, daca esti FCSBecali nu poti avea palmaresul Stelei etc. 6) In mod normal FCSBecali trebuie sa ramana in Liga 1 dar daca va trebui sa plătească 37 mil € societatea intra in faliment, CSA sunt creditorii, deci o pot prelua in contul datoriei.

Salutare! :)

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  25 Decembrie 2016, 12:48

O propunere pentru astfel de...conducatori si patroni ***:***(***!) ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  25 Decembrie 2016, 12:23
Postat de bigdeal pe 25 Decembrie 2016, 09:49

Unde man, ca eu nu vad. http://www.frf-ajf.ro

Burleanu iti raspunde personal, mai vezi acel lucru deoarece CSA nu are inca echipa inscrisa la FRF. "Departamentul juridic a oferit poziţia din acest punct de vedere. Dreptul de participare nu se amestecă cu palmarestul sau cu sigla. Aşa cum avem motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vedem că marca este legată de palmares, dar acest lucru nu afectează participarea nici la nivel naţional, nici european. Palmaresul urmează sigla, înţeleg că aşa stau lucrurile.. În momentul de faţă, Clubul Sportiv al Armatei nu are o echipă de fotbal şi nu putem trece punctele la federaţia de handbal".

Vezi toate comentariile (128)
Comentează