FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali poate visa în continuare la jucătorul pe care-l dorește » Oficialii echipei: "Se duce la Steaua? Treaba lor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 14:33

Steaua e într-o criză tot mai accentuată pe postul de fundaș central, unde Reghecampf îi mai are doar pe Moke, Bălașa și Tamaș.

Cum Tamaș e pe făraș după evoluțiile dezamăgitoare din ultima vreme și după cartonașul roșu primit în meciul cu Viitorul, oficialii roș-albaștrilor îi caută înlocuitor. Prima variantă ar fi Stephane Acka (26 de ani), care a rămas liber de contract după despărțirea de CSU Craiova.

De altfel, jucătorul a fost dorit de Steaua și în iarnă, însă formația craioveană n-a vrut să audă de un transfer la acea vreme.

"Noi nu l-am dat afară pe Acka de la Craiova. Am reziliat contractul. Dacă se duce la Steaua? Aia e treaba Stelei!", a declarat Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, la TV Digi Sport.

Cu toate acestea, jucătorul ar putea declina oferta lui Gigi Becali, fiind mai tentat de o ofertă din străinătate.

79 de meciuri
a jucat Acka pentru CSU Craiova 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  19 Martie 2017, 17:47
Postat de khal_37 pe 19 Martie 2017, 17:03

Tu sfidezi prostia...cand a fost ajutata Steaua de arbitrii?

De când s-a înființat , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  19 Martie 2017, 17:46

Când îl iei gratis , de gratis și joacă ... Pe Gloabovici a dat bani prostul , și uite cum l-ați stricat ... Da-abia a dat 2 goluri pentru Iași ... Asta visează nebunul , să ia gratis și să-i vândă cu meleoane ... Armăsarii lui ... Gloabele ...

balauru48
balauru48  •  19 Martie 2017, 17:44
Postat de khal_37 pe 19 Martie 2017, 17:03

Tu sfidezi prostia...cand a fost ajutata Steaua de arbitrii?

de cand a inceput campionatul!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează