FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali pregătește cel mai mare transfer în vară, dar are un mesaj pentru jucător: "Să mai slăbească 5 kg"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 18:23

Gigi Becali a anunțat că din vară îl va lua pe Denis Alibec de la Astra, însă îi transmite acestuia să mai slăbească 5 kilograme.

”Iordănescu are fixurile lui. El mizează mai mult pe muncă, pe alergătură. Dacă un jucător nu aleargă… Alibec e talentat, cred că e cel mai bun atacant la această oră. Dar ați văzut că atunci când joacă cu Steaua nu atinge mingea? El trebuie să slăbească neapărat 5 kilograme și va fi cel mai bun atacant.

Pe el îl omoară indolența. El are nevoie să vină la un club, îl iau eu din vară și îl fac cel mai mare atacant al României! Astra va termina pe 4. Pe 2 va fi Viitorul, iar Dinamo sau Pandurii pe 3. Astra nu va mai câștiga niciun meci! Eu așa cred”, a declarat Becali la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (158)
sexilian
sexilian  •  25 Martie 2016, 13:51

Parleala uita ca in vara devine puscarias ,cu noroc poate,SEF DE CELULA.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  25 Martie 2016, 11:21

Ce aiurează ăsta ??? Până acum pt. el Alibec era un nimeni şi acum îl ridică în slăvi !!! Ce să-i ceri dacă nu ai de unde ?? Poate nişte *** au venit cu sfaturi???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  25 Martie 2016, 07:35
Postat de plischi pe 25 Martie 2016, 07:28

ma simt nu stiu cum numai cand vad ca inaintea mea au aparut 176 de comentarii. ce naiba puteti spune legat ***?!

sunt nevoit sa corectez ce am scris mai sus: nu vazusem ca aproape toate comentariile sunt niste elucubratii purtate intre cateva "ciudatenii".

Vezi toate comentariile (158)
Comentează
Close