FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, pus la punct în direct! I-a închis telefonul după încă un derapaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 08:46

Într-o intervenție telefonică la TV Digi Sport, patronul Stelei l-a atacat pe Radu Paraschivescu, unul din invitații emisiunii, care a criticat prestația slabă a roș-albaștrilor.

Declarațiile au fost taxate de  Vali Moraru, realizatorul emisiunii, care i-a închis telefonul, potrivit Adevărul.

"O să batem în următoarele două meciuri şi o să ne calificăm. Să-l invitaţi pe domnul Paraschivescu şi la ultimul meci cu Villarreal şi, după meci, să-i daţi cuvântul", a fost declarația lui Becali.

Ulterior, patronul Stelei a început să se laude cu priceperea sa la fotbal și cu banii pe care i-a scos din transferuri, concluzionând cu un derapaj: "Ciocu' mic! Deocamdată vorbește Becali".

Realizatorul Vali Moraru l-a pus la punct pe Gigi Becali și i-a închis telefonul. "Cu «ciocu' mic» să vorbiţi la dumneavoastră în sufragerie! Noapte bună",a fost replica lui Moraru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
wba33
wba33  •  05 Noiembrie 2016, 21:43
Postat de Florin Balan pe 04 Noiembrie 2016, 22:23

E usor sa ne dam cu parerea,mai ales cei din presa si tv.dar nimeni nu se gandeste ca acel om risca banii familiei,chiar daca uneori mai are asa zise'' derapaje,,

Asta cu risc banii familiei tine probabil la tine dar nu si la altii. Care e riscul cand in Romania te bagi singur la titlu si ajungi in cupele europene? Nu e risc, sunt bani garantati.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Noiembrie 2016, 22:55
Postat de Florin Balan pe 04 Noiembrie 2016, 22:23

E usor sa ne dam cu parerea,mai ales cei din presa si tv.dar nimeni nu se gandeste ca acel om risca banii familiei,chiar daca uneori mai are asa zise'' derapaje,,

Asa e, ii tine unul pistolul la tampla si-l obliga sa faca asta :)))))Baaa, e un infractor care a dat tunuri cu terenuri pacalind niste batrani creduli !...Pai si mie mi-ar conveni sa dau un tun de 100 mil. euro si pe urma s-o fac pe filantropul pe la televiziuni !

128210964318214
Alex Munteanu  •  04 Noiembrie 2016, 22:53

Cine e Vali Moraru ???

Vezi toate comentariile (87)
Comentează