FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali renunță la TOT! Budescu și Alibec, oferiți pe tavă la CFR: "Asta e suma! Vând oriunde, chiar și-n Africa"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 12:23

Gigi Becali a anunțat astăzi că este gata să renunțe la serviciile lui Constantin Budescu și Denis Alibec, pe care este dispus să-i vândă și la rivala CFR Cluj.

"Pentru Denis Alibec am 7 oferte. Sunt din Turcia, Rusia, Anglia, Franța și Ucraina. Să vedem ce va fi și unde va merge. Clubul care îmi dădea 7 milioane pe Alibec mă întreabă acum de îl dau pe 1,7 milioane de euro. Le-am zis că m-am certat cu el și nu-l mai vreau. Dar e superfotbalist. Am fost întrebat dacă-l dau la CFR Cluj. Am zis că normal, nu am nicio problemă. Îl dau oriunde, și-n Africa.

Și pe Budescu îl vând. De ce să plătească 3 milioane pe el, cât e clauza? Pe Budescu îl dau cu 2 milioane de euro. Și la CFR îl vând. Nu e rivalitate. Eu vreau bani din fotbal. Dacă eu nu mai vreau jucătorii, poate să-i cumpere oricine. Nu îmi pasă", a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Denis Alibec, 27 de ani, este cotat la 2,2 milioane de euro. Atacantul venit la FCSB în ianuarie 2017 a dat un gol în acest sezon, în 20 de meciuri
  • Mijlocașul Constantin Budescu, 29 de ani, este la FCSB din iulie 2017. Este cotat la 2,3 milioane de euro și a dat 9 goluri în Liga 1, în 27 de partide

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
218793882259529
Darius Hurducas  •  26 Mai 2018, 15:30

Pai se mai indoia cineva ca Becali nu reprezinta FCSB. Chiar si atunci cand era speriat de bombe cu depunctarea si atunci dadea declaratii si isi expunea ce voia sa transfere

merace
merace  •  24 Mai 2018, 21:06

Gigi nu are nici o pozitie oficiala la FCSB, deci de ce mai da el declaratii si ia decizii in numele FCSB?! Actionarii majoritari oficiali si sefii oficiali ar trebui sa ia decizii la FCSB, sunt ei oi sau doar nepoti de mafioti?! Legile actionariatului si capitalismului sunt mai favorabile mafiei de sus decat angajatilor de jos?! Situatia asta pune in pericol toate slujbele celor angajati la FCSB.

minell73
minell73  •  24 Mai 2018, 15:33
Postat de burgman pe 24 Mai 2018, 13:42

Ne Gigi, io voiam sa te intreb de mm, nu-l dai si p-ala? Am niste colegi la Jilava care toata ziua ofteaza si ma intreaba de el!

Trebuie sa mai stea putin afara, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează