FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Becali s-a dezlănțuit după meciul cu Voluntari » Doi jucători luați în colimator: "I-am zis lui Reghe să-l țină pe bară și să nu mai vină la dublarea salariului"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 19:58

Steaua a pierdut surprinzător luni meciul din deplasare cu Voluntari, scor 1-3, și Gigi Becali s-a enervat. Patronul Stelei a decis să nu le mai mărească salariile lui Hamroun și Popa.

În urmă cu o săptămână, Stanciu și Hamroun au mers la Palat pentru a renegocia contractele, însă doar decarul roș-albaștrilor l-a și semnat, algerianul urmând să facă același lucru zilele următoare.

La fel ca Hamroun ar fi urmat să procedeze și Adi Popa, conform spuselor lui Becali, însă după înfrângerea cu Voluntari, patronul campioanei nu mai vrea să audă de o renegociere.

"A fost o discuţie cu trei jucători: Hamroun, Stanciu şi Popa. Ei au spus că vor să prelungească înţelegerea şi am zis că le dublez salariul. Dar după ce s-a întâmplat aseară, la revedere. Cine a ştiut să speculeze momentul a venit la palat şi a prelungit. Lui Stanciu i-am prelungit contractul.

Cu Hamroun şi Popa stabilisem acelaşi lucru, dar nu au semnat. Gata, m-am răzgândit. L-am văzut pe Hamroun că dormea ieri pe teren. I-am zis lui Reghe: ţine-l pe bară şi spune-i să nu mai vină la dublarea de salariu. Popa mi-a zis că îşi respectă contractul, o să îi strâng mâna ca lui Tătăruşanu", a spus Becali la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
alexpescaru
alexpescaru  •  24 Februarie 2016, 08:49
Postat de Robert Damian pe 23 Februarie 2016, 23:44

Da frate,ma sparg de ras cu insolventii din groapa(GONITI DE UEFA DIN EUROPA,CUM I-AU GONIT PESCARII,OSPATARII SI ZUGRAVII!!!)care ce mai pareri i-si dau ei,de experti in LIGA MAGIUN,rasii Romaniei si-ai Europei,si mai apare si cate un frate *** din giuleasca(liga 2-a!!)care i-si *** si el parerile de STEAUA !!!!***!!!

Pentru comentariul tău am două observații : 1. Fugi la școală că -ți pune absență și te innoada tac-tu când află 2. Despre insolvență se va vorbi la FCSP dacă ratează calificarea în cupele europene, indiferent în care. Nu mai e mult.

zizu
zizu  •  24 Februarie 2016, 07:28
Postat de cincinalul_patru_ani pe 24 Februarie 2016, 02:42

Ba, tu esti un inept si un inapt. Nu te-am vazut vreodata pe aici cu o parere proprie decenta, ai fost numai o *** trecuta cu numele intreg sau nu ( ne doare in pix)

il stii pe valahu? el e asta numai ca si a schimbat nik ul...ca prea il lua lumea in caruta!

deny74
deny74  •  24 Februarie 2016, 06:10

El Ciobandante a aruncat cu banii de cand a venit Reghe inapoi,dar s-ar putea sa aiba surpriza vietii lui si sa nu pupe banii din Champions League.Si sa vezi dati afara pe urma...de la sotul lui madam Mop pana la Rapa si Chipciu

Vezi toate comentariile (40)
Comentează