FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali s-a mai săturat de un jucător și a dat un ordin strict: "I-am dat telefon și i-am spus să nu-l mai văd la Steaua!"

Robert Grecu
Robert Grecu

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 13:57

Victoria grea obținută de FCSB pe terenul lui Juventus București, scor 2-1, l-a supărat pe Gigi Becali, care i-a transmis lui Nicolae Dică să-l dea afară pe mijlocașul dreapta Robert Grecu (19 ani).

"Băi, ăștia, rezervele de la Steaua, plecați de aici, duceți-vă la Colentina, dacă vă domină Colentina în 10 oameni! Era a doua echipă pe teren, dar chiar și așa...

Achim am zis că îi măresc salariul, a stricat tot jocul când a intrat. Pe Grecu m-am enervat și i-am dat telefon lui Argăseală să nu îl mai văd la Steaua", a spus Gigi Becali la TV Sportro.

Fotbalistul a apucat să joace doar 10 minute aseară, fiind introdus în minutul 80, în locul lui Man. 

Grecu a fost lăudat înaintea transferului chiar de Dică, cel care lucrase cu jucătorul la SCM Pitești. "Mi-a zis că o să dea mai multe goluri decât Alibec", a spus Becali în momentul transferului.

30.000 €a plătit Becali pentru transferul lui Grecu de la Viitorul, acesta fiind împrumutat sezonul trecut la SCM Pitești

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  21 August 2017, 18:24

asta e viitorul pustilor naivi,ellllllll il suna pe argaseala si.........pupat de adio..........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează