FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, scos din minți de MM: "De ce nu recunoști că te-ai îmbătat? Ce brânză?! Spune, bă, adevărul, de ce nu te-ai dus la meci?! Profiți de mine?"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 22:29

Gigi Becali e un car de nervi după Steaua - ASA Târgu Mureș, scor 1-1, și îl atacă frontal pe MM Stoica.

"Dacă nu bați pe ASA, care e ultima clasată, o echipă atât de slabă, înseamnă că ai o problemă. Sunt fără cuvinte. Nu știu ce să spun, nu știu ce se întâmplă!

De aproape un an nu se are grijă de echipa asta așa cum ar trebui să fie. Și e doar vina mea, că nu am luat măsuri. Dacă un jucător se îmbată în cantonament sau înainte de vreun meci și în loc să-l dai afară, tu îl reprimești... Ce să fac? Am greșit, eu sunt vinovat.

Dacă MM s-a îmbătat de ce nu recunoaște? Spune, bă, adevărul! Ce tot face mișto, că i s-a făcut rău de la brânză și că nu știu ce? Profită de faptul că țin foarte mult la el și la Reghe și nu-i pot da afară? Asta nu ține la infinit!

Cum adică nu s-a întâmplat nimic? N-a putut să se trezească să meargă la meci, de ce nu recunoaște? 

S-au întâmplat mai multe acte de indisciplină, iar eu nu am luat măsuri. Sunt mai multe lucruri la care am trecut cu vederea de-a lungul timpului, iar eu sunt vinovat. Să mă dau singur afară? Uite, dacă nu iau locul 1 sau 2, mă dau afară!", a tunat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
120673851726017
Dreptatea Doare  •  06 Martie 2017, 11:03

O fi Tamas un jucator foarte bun dar ca om este o mizerie, datorita ca i sau permis betiile s-a ajuns aici

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Martie 2017, 12:54

Fața trădează caracterul,chipurile celor doi băuți de la F.C.S.Beluga spune totul.Gigi îți meriți soarta,aroganța se plătește cu umilință.Nu mai umbla cu mărgele la costum,peste cravată,e jenant.Ne vedem în zece zile în play,nu Laur?

cainelup
cainelup  •  05 Martie 2017, 11:44

Ce sa recunoasca bietul manager dom' Becali, ca a baut un 50 de grame si s-a facut manga ? Pai faceau baietii un rachiu din pasta de dinti, la Intristare, de-ti crapa maseaua si n-avea nici pe dracu'. Matale esti de vina, ca l-ai invatat cu telemeaua si, cand a dat omul de branza aia elvetiana, s-a imbolnavit. Pai nu se vede pe fatza lui cat e de suferind ? Mereu.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează