FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Becali se implică în alegerile FRF: "L-am sunat deja. Cu el sigur vom câștiga! Nu îl bagă nimeni la închisoare"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 11:46

Gigi Becali continuă războiul cu actuala conducere a FRF și anunțat că vrea ca Gică Hagi să fie viitorul șef al Federației Române de Fotbal, după alegerile din 2018.

" FRF trebuie organizeze jocul și să stabilească regula jocului. Conducerea FRF este pusă de noi, dar vine și spune că «Eu sunt Ceaușescu, Stalin și Partidul Comunist». Probabil că cei de acolo au părinți comuniști și au comunismul în sânge. Păi noi vă dăm afară. În 2018 nu mai câștigați nimic.

Președintele FRF trebuie să fie cineva care a activat în fotbal, care știe și iubește fotbalul. Cei de acum au carte, că nu sunt proști, dar sunt niște papagali, niște roboței. Nu îi ajută mintea, ca inteligență, să aibă discernământ. 

Eu l-am sunat pe Gică (n.r. Gică Hagi) să vedem pe cine punem președinte. Eu îl vreau pe Gică, dar trebuie să accepte. Legea spune că nu există incompatibilitate dacă este președinte de club și de Federație. Cu Hagi știu sigur că vom câștiga alegerile. Nu cred că votează nimeni împotriva lui Hagi. Și nici nu are curajul să îl bage la închisoare.

Pai mie mi-a zis cineva «Băi, Gigi, pe Popescu l-au băgat la pușcărie ca să iasă Burleanu». Eu am crezut că sunt scenarii, dar acum chiar cred că ăsta a fost motivul", a spus Becali la TV Sport ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
montgomerry
montgomerry  •  24 Octombrie 2016, 13:16

Bai,Gigi,dar de ce nu candidezi tu?Destept,esti,orator,esti,ca doar ai scris o sumedenie de carti,fotbal stii,slava domnului,mai milt decat se cere in fisa postului.Ia gandeste-te.Iti dau si un pont,daca ajungi mare sef,poti in prima zi,ce zic eu,in prima ora,sa-i distrugi pe toti care-ti stau in cale.A doua zi,poti dezaflia pe Dinamo si daca mai e cineva care-ti sta in cale,dai cu el de pamant.Ce mai,Steaua va juca numai cu tribune pline,va juca unde vor vrea muschii tai,vor castiga mereu,daca vrei tu, vei fi arbitrat numai de oamenii tai si daca tot nu-ti place,ce mai,fara arbitri.Gandeste-te numai la cate Campionate poti castiga de unul singur,Cupe,bani din drepturile tv,nu le mai imparti la 14,le imparti la 1. Osuta si ceva de milioane de euroi,numai pentru tine si numai din drepturile tv,pfui!!!O ei pe Ioana consilier personal sa nu te mai sune toata ziua. Ei ce zici,te bagi?

485809194904413
Costel Tudor  •  24 Octombrie 2016, 20:35

Cutremurul din 1977 a fost o joaca .Daca se va întâmpla ce spune ciobanul pușcăriaș va fi un dezastru național . Grav este faptul ca regele *** il injectează cu asemenea idei .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  24 Octombrie 2016, 17:58

Dumnezeu l-a inzestrat pe Becali cu un suflet mare, dar din pacate nu l-a inzestrat si cu o mare inteligenta !! Dupa mintea lui ar dori sa conduca fotbalul romanesc, adica omul lui la faderatie, antrenorul lui la nationala, vreun amic la liga si tot asa !! Nicio afacere a acestui om nu a ramas in picioare, in afara de fotbal, intrucat el se pricepe doar la bisnita !! El inca se crede la inceputul anilor 90, cand cumpara ieftin sapunuri si blugi din Turcia si le vindea mai scump prostimii din tara. Asa face si acum, cumpara fotbalisti sperand ca ii va vinde mai scump in strainatate, iar regula cu plata a 10% din transferuri catre centrele de copii si juniori este exceptioanala, poate asa vom afla in timp ca si Becali, in toata activitatea sa din fotbal, a crescut si el un jucator in pepiniera Stelei !!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează