FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali e sfătuit să transfere urgent "perla" Moldovei: "Câştigă enorm dacă dă un milion pe el. Copilul ăsta face uşor 3 milioane într-un an-doi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 20:58

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, susține că FCSB ar face o afacere foarte bună dacă l-ar transfera pe Olimpiu Moruțan.

"La prima discuţie cu cei de la Steaua, am cerut ca jucătorul să fie lăsat la Botoşani încă un an. Din acest punct de vedere, recunosc că Steaua joacă într-un mod onest. Dar nu pleacă pe suma despre care se vorbeşte, adică 700.000 de euro.

Pentru mine e o ofertă de refuzat. Un milion nu e un preţ corect, e un preţ pe care nu am visat să-l pot lua pe Moruţan, aşa că atunci când ai o astfel de ofertă, probabil că rămâi perplex.

Steaua nu pierde nimic. Steaua câştigă enorm dacă dă un milion pe el. Copilul ăsta face uşor 3 milioane într-un an-doi. Va deveni util echipei, asta e părerea mea. Dar nu acum", a declarat Iftime la TV Digi Sport.

Iftime a vorbit și despre declarațiile impresarului lui Moruțan, Florin Vulturar: "Nu sunt presat de declaraţiile impresarului său. Probabil jucătorul se simte presat. E normal la vârsta lui. Eu am spus că jucătorul nu pleacă de la noi. Am nevoie de o ofertă de nerefuzat. Dacă cineva o face, asta e, o să plece.

Dar eu aş vrea să rămână la Botoşani, pentru că e un copil care are nevoie de jocuri, de antrenamente, de un colectiv care să-l ajute, de un club mediu cum suntem noi, unde poţi să te afirmi. E greu să mergi la o echipă cum e Steaua sau din afară. Iar copilul a înţeles asta. El trebuie să dovedească faptul că e un mare fotbalist sau că poate deveni un mare fotbalist", a precizat Iftime.

"Clubul insistă să îl vândă pe jucător în spațiul ex-sovietic. Știu că oficiali ai lui Dinamo Kiev îl vor urmări pe Moruțan la meciul amical cu FC Botoșani. Eu și jucătorul am vrea că el să meargă la Steaua. Am mai mare încredere că poate crește dacă va rămâne în România încă un sezon" Florin Vulturar pentru GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
suzana2a
suzana2a  •  29 Iunie 2017, 10:12

fcsb=trupa de pensionari cu burta!

suzana2a
suzana2a  •  29 Iunie 2017, 10:10

Dupa cantitatea de sarmale ingurgitata la pranz la fcsb, se pare ca du-te dica ii inscrie la campionatul produselor traditionale romanesti...hehe...

suzana2a
suzana2a  •  29 Iunie 2017, 10:08

Becali mai are de adus doi calugari de la muntele Athos... Si tot nu ia campionatul.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează