FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali și-a dezvăluit planul în ceea ce-l privește pe Reghecampf » Ce rol joacă Șumudică

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 15:21

În ultimele două meciuri din acest sezon, Laurențiu Reghecampf nu va putea sta pe banca echipei sale, fiind suspendat după meciul cu Dinamo, 1-2.

Gigi Becali vrea să îl scape pe antrenorul său de pedeaspă și vrea ca membrii Comisiei de Disciplină să procedeze ca în cazul lui Marius Șumudică, cel căruia i s-a amânat suspendarea.

"Să se dea o dispensa de suspendare, cum a cerut și Șumudică. La el s-a aprobat. Așa trebuie să fie și la Reghecampf. Să fie suspendată până anul viitor.

Oricum nici nu e nevoie să mai stea Reghe pe bancă în astea două etape. Eu zic c-o să câștigăm și fără antrenor pentru că nu vom avea adversare puternice", a spus Becali la TV Sport ro.

Pe lângă suspendarea pe care a primit-o, antrenorul mai are de plătit și o amendă de 4.500 lei. "Arbitrii din România au devenit foarte sensibili și nu se mai poate vorbi cu ei. Am fost eliminat pentru că Şovre s-a simţit jignit, dar el îmi înjură ca la uşa cortului asistentul", a spus Reghe după meciul cu Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
905778926185316
Matei Stefan  •  07 Mai 2017, 07:34

eu nu inteleg de ce toti *** spun ca hagi merita sa ia campionatul de ce oare ca se vaita toata ziua de bani si el face afaceri numai cu finul *** jiji nici un jucator vandut de hagi nu este titular pe undeva este un sistem creat de clanul becali de a domina fotbalul romanesc si de aceea santem nuli la nivel european si mondial

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  06 Mai 2017, 21:12

Ce sa fac ? Sa-mi para rau ca nu va fi Reghe pe banca ? Nu prea imi pare rau. Daca Reghe a fost prezent cu Viitorul ce a facut ? Dar cu Dinamo ? Mai rau a incurcat finalul partidelor cand FCSteauaB a primit goluri cu el........pe banca sau langa banca.... Titlul pare pierdut datorita celor doua finaluri de partida.....asa ca.....

tandd
tandd  •  06 Mai 2017, 20:37
Postat de poison pe 06 Mai 2017, 15:38

Nu veti avea adversare puternice?? Asa JJ, ambitioneaza.i si pe Craiova, cu Astra oricum era foc si sabie.. Gurita ta e al 12-lea jucator.. Ps: cum e cu Campeonii, campeonii? :))))

jiji reuseste sa motiveze adversarii mai ceva ca antrenorul lor)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează