FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP

Becali și-a făcut calculele la titlu: "O să fiu cel mai mare dinamovist la meciul cu Viitorul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 11:00

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu și a anunțat că va ține cu Dinamo în meciul cu Viitorul, de duminică, dorind ca marea rivală să îl ajute să ia campionatul.

"Ar fi un mic miracol dacă Viitorul ar lua titlul. Ar fi un ajutor de la Dumnezeu, ca urmare a jertfei făcute de Hagi. Iau în calcul ca Viitorul să iasă campioană. Se poate întâmpla orice. Mai sunt 5 etape.

Dacă Viitorul face un pas greșit duminică, e gata campionatul. Gică nu mai este campion. Un singur pas greșit dacă face, se termină tot. Dacă noi facem un pas greșit, mai putem remedia. Dar trebuie un pas mic.

O să mă uit duminică la meci. O să fiu cel mai mare dinamovist, vă dați seama. Vreau să bată Dinamo", a spus Becali la TV Sportro. 

Becali a făcut la fel și în 2007, la meciul Dinamo - CFR Cluj, 1-0. Atunci, Dinamo era campioană și a învins-o pe CFR Cluj, ajutând-o pe Steaua să termine pe locul 2. Becali a fost prezent la acel meci și s-a bucurat de victoria echipei antrenate de Mircea Rednic. Ulterior au apărut zvonuri că Becali ar fi dat o sumă mare de bani către jucătorii lui Dinamo.

"Vă povestesc şi un episod din 2007, când jucătorii au vrut să-l bată pe Rednic după ce a fugit cu banii de la Gigi Becali, imediat după ce s-a câştigat meciul cu CFR Cluj. Puteţi să-i întrebaţi pe Danciu, pe Moţi, pe Mărgăritescu, pe Cătălin Munteanu. Știu ei foarte bine, cum a fugit Rednic cu banii şi a vrut să le tragă «ţeapă» jucătorilor" Vasile Turcu, decembrie 2014

  • Dinamo - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
emilciutacu
emilciutacu  •  15 Aprilie 2017, 09:11

Tii cu *** *** de idiot !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  14 Aprilie 2017, 17:25
Postat de Dragos Bargaoanu pe 14 Aprilie 2017, 12:04

N-ai cum!*** în adn...

Cuvântul "zer" este cenzurat!Deveniți din ce în ce mai penibili...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  14 Aprilie 2017, 16:39

Unde mai gasesti baiat ca Negoita, ti-l da pe bizon cu 250 mii in loc de 800, o incurca pe Viitorul si te face campion.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează