FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Becali știe de ce a apelat Lupescu la Dragnea: "E linie de partid, va ieși din primul tur"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 23:33

Gigi Becali e convins că Ionuț Lupescu va câștiga detașat alegerile FRF de pe 18 aprilie și spune că e de bun augur întâlnirea dintre "Kaiser" și Liviu Dragnea.

"Eu cred că Ionuț Lupescu nu-și dădea demisia de la UEFA dacă nu avea o discuție cu Dragnea care să-i garanteze susținerea.

Dragnea spune că-l susține pentru a-și îndeplini proiectul, dar eu cred că susținerea pe care o are Lupescu reprezintă influența la președinții de consilii locale din partea lui Dragnea. E linie de partid. Cred, nu știu sigur.

Când se dă semnalul așa, e clar. Mai avem două zile și începe fotbalul pe drumul lui. Cred că Lupescu va face lucruri mari în fotbal și cu ajutorul politicului. Va câștiga cu 90% din primul tur. Eu știu mai multe, dar nu le pot spune pe toate", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Dragnea rupe tăcerea despre alegerile FRF: "Dacă iese președinte, Lupescu va avea toată susținerea mea!" » Mesaj pentru Burleanu: "Ca microbist n-am cum să susţin actuala conducere"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  17 Aprilie 2018, 07:58

Indirect , G Becali recunoaște că după 1990 tradiția campionelor decise de partidul la guvernare s-au păstrat. Doar respectul oferit spectatorilor ( clienților) e mai mic. In fapt aproape nu mai există....

1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Aprilie 2018, 07:30

ORCINE ESTE MAI BUN DECAT ""CIURLI_BURLI"""(zis si...BURLEANU!!!!FRF NU A AVUT UN PRESEDINTE MAI "SLAB""DECAT ASTA!!!DACA AVEA UN PIC DR DEMNITATE ISI DADEA DE MULT DEMISIA!!!ACUM SE VA FACE UN AUDIT SI TARE MA TEM CA ARE ""REZERVARE LUNGA""PE LA RAHOVA!!!!

cikyu
cikyu  •  17 Aprilie 2018, 00:36

Nebunule.... te ai inteles cu el sa iei steaua......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează