FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Becali, vizită de urgență în cantonamentul FCSB » Un jucător a povestit tot ce s-a petrecut la echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 16:01

Gigi Becali, patronul FCSB, a venit în cantonamentul echipei antrenate de Nicolae Dică înainte de meciul de mâine, cu Astra.

Lucian Filip, mijlocașul echipei roș-albastre, a dezvăluit ce s-a petrecut la echipă după vizita lui Gigi Becali.

"Patronul a fost în această săptămână la noi şi ne-a spus că îşi doreşte foarte mult să câştigăm campionatul şi că tot ce facem trebuie să facem la maximum. Am demonstrat etapa trecută că suntem o echipă matură şi avem experienţa necesară să câştigăm campionatul", a spus Lucian Filip la conferința de presă de azi.

...despre meciul cu Astra și lupta la titlu: "Noi venim după o victorie importantă cu Craiova, după un meci în care am avut o evoluţie bună. Suntem la mâna noastră. Suntem lideri și în mod normal ar trebui să câştigăm fără probleme cu Astra. Cred că avem un mic plus faţă de CFR, dar nu suntem net favoriţi. Oricând se poate schimba situaţia. Dar, până la urmă, dacă noi câştigăm meciurile, nu mai are niciun rost să ne interesăm ce face CFR. Cred că suntem suficient de valoroşi să nu ne mai împiedicăm".

  • Astra - FCSB se joacă luni de la ora 20:45. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Dică, ironii către CSA Steaua după meciul cu Rapid: "Asta e diferența dintre noi! Au fost 20.000 de rapidiști, steliști mai puțini"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  16 Aprilie 2018, 12:53

Nu cred ca iarna exista berze. La Astra ce vrea patronul, aia se intampla. La FCSB la fel. Trebuie sa fi fost vreo telepromisiune. ORICUM, acest meci trebuie vazut cu dioptrii uriase, cu lupa si microscop.

stelistul1
stelistul1  •  16 Aprilie 2018, 02:27

Pacat ca nu mai e Iordanescu acolo, ca va scotea ala fotbalul din cap. Poate reuseste smurdul sa va bage o data in cap ca fcsb nu e Steaua. Imi pare rau de jucatori si de antrenor, nu meritau soarta asta, unii dintre ei chiar ar fi meritat sa joace la Steaua.

patraulea2015
patraulea2015  •  15 Aprilie 2018, 22:12
Postat de wishmaster pe 15 Aprilie 2018, 18:48

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează