FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Belodedici s-a săturat de dezbinarea dintre steliști: ”FCSB e continuatoarea Stelei, dar eu sunt și FCSB-ist, și cu CSA ”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 17:53

Miodrag Belodedici, 53 de ani, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și Armată care a rupt Steaua în două la nivel de club, suporteri, dar și glorii.

Este o dezbinare. Avem sentimente triste față de ceea ce se întâmplă acum cu Steaua, cu FCSB, cu CSA, cu muzeul Stelei. Putea să fie un muzeu frumos cum e la Steaua Roșie Belgrad. Au Cupa Campionilor, Cupa Intercontinentală, toate trofeele pe care le-au câștigat. La noi nu este nimic, doar vorbe și povești. E foarte trist”, a spus Miodrag Belodedici la TV DigiSport.

Tensiunile dintre CSA și FCSB au pus în așteptare și obișnuita sărbătoare de 7 mai, dată la care gloriile Stelei se întâlneau pentru a sărbători câștigarea Cupei Campionilor Europeni:

Din păcate, în țara noastră avem o fotografie a dezbinării incredibile. Ieri am jucat fotbal cu căpitanul nostru, cu Tudorel Stoica, și nu mi-a zis nimic. Nu ne-a anunțat nimeni că o să fie o întâlnire”.

Fostul mare fundaș al ”roș-albaștrilor” o recunoaște pe FCSB drept continuatoarea echipei la care a evoluat în perioadele 82-88 și 98-01. ”Eu sunt și FCSB-ist, și cu CSA. Sunt și cu una și cu alta. Dacă privim așa... FCSB e continuatoarea Stelei. Și eu am participat la echipă până în 2001. Au avut rezultate și era Steaua, nu? Acum, după acest proces, și-a pierdut numele. Dar eu sunt și cu una, și cu alta”.

13 trofee a câștigat Belodedici la Steaua: 6 titluri, 5 Cupe, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
572944343079485
Bordea Florin  •  04 Mai 2018, 10:54

Am ajuns o țară a dezbinarii,numai ură și dușmănie între noi.Ce bine ar fi să fim mai toleranți,mai buni și uniți și să facem ceva bun împreună. STEAUA a fost și vă rămîne unica și noi suporterii să fim la fel. HAI STEAUA.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  04 Mai 2018, 08:48

asa e Belo tu esti si una si alta la fel cum esti si roman si sarb ,bine ca nu ai implicat si Steaua Rosie in acest can can

gicab
gicab  •  04 Mai 2018, 07:32

Se poate face muzeul oieritului

Vezi toate comentariile (26)
Comentează