FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Big Brother te urmărește! Gigi Becali decizie radicală la FCSB: "Pun camere și microfoane, văd tot! Am trimis electroniști! Cine comentează, pleacă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 11:09

Gigi Becali a anunțat că nu mai acceptă indisciplină la echipa sa și că vrea să pună camere de filmat la baza de pregătire din Berceni pentru a-i monitoriza pe jucători.

"Lui Dică i-am spus că am trimis deja electroniștii la baza de pregătire. O să pun camere de filmat și microfoane ca să văd și să aud tot. Dacă un jucător nu se comportă cum trebuie, îl dau afară din antrenament. Dau un telefon și pleacă. Mă bag și la disciplina echipei. Mă ocup și de asta.

O să urmăresc antrenamentele pe televizorul de la palat, că e mare. Are diagonala de 1,5 metri. Apăs pe buton și văd tot. Îi chem pe jucători și le zic că văd tot la antrenament, că sunt monitorizat. Dacă e vreo vociferare, dau jucătorul afară din antrenament", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Gigi Becali, plan nebunesc anunțat în direct la TV: "Am vorbit cu MM Stoica! Plecăm în Anglia și luăm o echipă din Liga a 2-a de acolo! O să fie vai de capul vostru"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  25 Mai 2018, 09:22

Cica el ofera subiecte de presa... Du-te si plimba-te Gigi, incepe sa vezi lumea, Asia, Oceania... TU doar baga banii in echipa, in rest se ocupa MM de gestionarea lor si Argaseala bineinteles. Hai, pa !

merace
merace  •  24 Mai 2018, 21:11

Oficial, FCSB nu e echipa lui Gigi. Parca a cedat totul nepotilor. Deci pe ei ii spioneaza, pentru megalomania sa personala?!

badeadorian
badeadorian  •  24 Mai 2018, 20:19

Gigi .... vezi ca sunt si niste camere minuscule , folosite la colonoscopie ... baga si din alea la tot lotul ( ceri instructiuni cand le cumperi ) ...ca o sa-i manance-n fund sa comenteze cand nu sunt filmati !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează