FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bilanț dezastruos pentru "perla" lui Becali: 6 luni fără gol marcat » "Înseamnă că m-am înșelat în privința lui"

Coman are un titlu de campion în CV cu Viitorul și e cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt // FOTO: RAED KRISHAN
Coman are un titlu de campion în CV cu Viitorul și e cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 16:27

Florinel Coman, superatacantul de zeci de milioane de euro al lui Becali, a intrat în a 6-a lună fără gol marcat. Gigi crede că Florinel nu aleargă suficient, asta ar fi explicația prestațiilor dezamăgitoare. 

Florinel Coman are o clauză de reziliere a contractului cu FCSB în valoare de 100.000.000 de euro și face ca suma să pară o glumă din ce în ce mai bună. Cine se va repezi să achite atât pentru un atacant al cărui randament e dezastruos? Sau nu chiar atât, dar cine plătește pentru un fotbalist ofensiv care nu marchează, într-o jumătate de an, niciun gol?

Jucătorul cumpărat de la Viitorul cu 3 milioane de euro a intrat în a 6-a lună fără gol în campionat. A jucat 9 meciuri în această perioadă fără să înscrie. Cea mai recentă reușită a sa a avut loc pe 29 octombrie 2017, în victoria cu 5-2 de la Craiova. Atunci a prins 19 minute pe finalul jocului.

Coman are 16 meciuri și 3 goluri în acest sezon, dar criza din ultimele luni îi strică imaginea și zdruncină încrederea pe care o avea Becali.

Joacă numai câte puțin

Gigi crede că Florinel nu progresează pentru că nu muncește suficient. "La antrenamente li se pun niște aparate care monitorizează tot efortul. Când ceilalți jucători aleargă 10-12 kilometri, el aleargă 7! Dacă nu poate să alerge înseamnă că m-am înșelat eu în privința lui și nu va plăti nimeni sumele mari la care m-am gândit", a comentat Becali la DigiSport.

Capacitatea redusă de efort a lui Coman e ilustrată și de raportul meciurilor pe care le-a bifat jucătorul în acest sezon. Are doar două meciuri întregi în stagiunea curentă! În rest, ori a fost titular și a ieșit pe parcurs, ori a participat la partidă ca rezervă utilizată în timpul jocului. Semne clare că și Dică a sesizat că Florinel nu rezistă suficient.

"Încă mai am încredere în Coman, dar cele mai mari speranțe le am de la Man. Cred că el va fi vândut pe cea mai mare sumă din istorie, dar nu vreau să mai zic suma, că iar va crede lumea că sunt nebun!"
Gigi Becali, patron FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mannecken
mannecken  •  31 Martie 2018, 19:34

Cea mai comica persoana din lumea fotbalului, printre altele....nu spune titularii, dar spune rezervele. Critica pe cei pe care vrea sa-i vânda si le da în vileag toate defectele, cele mai grave care greu pot sa fie corectate :) Dupa tot ce s-a întâmplat cu Alibec si cu declaratiile sale, Alibec o sa prinda cel mult un transfer la Dinamo. La pretul si salariile pe care le plateste Dinamo în acest moment.

baruch
baruch  •  31 Martie 2018, 19:20
Postat de mateiserban pe 31 Martie 2018, 18:11

Bah ce articol departe de adevar!!! Ati devenit site-ul cu cei mai ridicoli autori. Un jucator care nu mai joaca atacant de cand a fost cumparat, ci e fortat sa joace mijlocas lateral, a jucat in ultimele 6 luni fix 9 meciuri in campionat. Nu conteaza ca a dat pase de gol sau ca a jucat foarte bine in Europa League, dar faptul ca nu a marcat in 9 meciuri de campionat face un articol cu titlul "nu a mai marcat de 6 luni"!! Ce vi se pare asa de mult ca un mijlocas lateral sa nu marcheze in 9 meciuri? Poate are o perioada mai slabuta, nu mi se par asa multe meciuri. Nu trebuie sa-i dam in cap lui Coman, are doar 19 ani. Joaca ok pt varsta lui. Ba mai mult, nu scrieti deloc ca joaca de 10x mai bine decat cel care e folosit titular pe postul acela, Tanase. Ala daca nu a cazut prin careu sa obtina cate un penalty pentru echipa lui n-a facut nimic. E o diferenta uriasa de atitudine intre Florin Tanase si Coman, care sta pe picioare si e bataios. Nu stiu care-i treaba cu alergatul, impresia mea este ca Flornel Coman e un manz tanar si ca alearga pe teren. Dar daca aparatele alea zic ca nu o face.....Totusi, trebuie sa stii sa le si citesti. Si mai conteaza si cine il anunta pe Becali lucrurile astea. Ca daca MM si Dica vor sa justifice de ce joaca febletea lor Tanase si nu joaca Florinel Coman, atunci clar il anunta pe patron niste lucruri asa cum vor ei, indiferent daca adevarul e altul. Daca la 1 antrenament din 100 Coman a alergat 7 km, ei imediat au extrapolat

te-am votat, chiar stii ce vorbesti. asta poate fi dracul gol, va spun, poate fi reincarnarea lui marcel raducanu (uitati-va pe tub, daca nu ma credeti).

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  31 Martie 2018, 19:14

Ehei, dacă-l avea Becali consilier pe Nebraska... Nu tu petarde, nu tu bani pe stricăciuni... Îi dădea pe coregrafii în play-out și ieșea mai ieftin.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează