FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK,GSP.RO

Bilete cu Steaua la piață și la pâine! Medieșenii vând tichete în alimentare și brutării :)

De aici își pot cumpăra medieșenii bilete pentru meciul de duminică cu Steaua // Foto wikimapia.org
De aici își pot cumpăra medieșenii bilete pentru meciul de duminică cu Steaua // Foto wikimapia.org

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:00

Oficialii medieșeni au decis să vândă tichete pentru meciul cu Steaua la magazinele alimentare, dar și la brutăriile din oraș.

Steaua se pregătește de ultima deplasare din sezonul regulat, duminică seară, la Mediaș, de la 20:30. Pentru acest meci, oficialii echipei au decis să scoată deja biletele în vânzare, prețul unui tichet fiind de 20 de lei, indiferent de locul ocupat în tribună.

Interesant este că pe lângă casele de bilete deschise la stadion, oficialii Gazului au decis să pună în vânzare bilete la mai multe magazine alimentare din oraș, dar și la brutăriile din Mediaș care comercializează pâine de Bezna, un sat din județul Sibiu.

În plus, fanii pot cumpăra tichete pentru duelul cu Steaua din piața agro alimentară din zona centrală a orașului. De asemenea, cu trei ore înainte de startul partidei de duminică, vor mai funcţiona încă două case de bilete, una la intrarea în tribuna I şi una la sediul clubului.

Nu este pentru prima dată când organizatorii meciurilor cu Steaua scot la vânzare bilete în locul mai puțin obișnuite. S-a mai întâmplat și la Brăila, în 2013, când echipa roș-albastră a jucat un amical.

Atunci, pe lângă casele de la stadion, tichete s-au mai comercializat la o vulcanizare, la două Petshop-uri şi la un magazin de calculatoare.

7.000de spectatori au fost la ultimul meci pe care Steaua l-a jucat la Mediaș, pe 5 aprilie 2015, atunci când bucureștenii au câștigat cu 2-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  24 Februarie 2017, 20:23

Oameni destepti.

sooos1ck
sooos1ck  •  24 Februarie 2017, 11:52
Postat de juliusmad pe 24 Februarie 2017, 09:22

Steaua umple stadioanele, csa-ul sta in sertare :))

Pe cei de la CSA ii doar in banana de noi, nu vor sa joace in Liga 1, nu ii intereseaza palmaresul....mai rau este ca l-au cooptat si pe Lacatus, asta e idolul nostru?

juliusmad
juliusmad  •  24 Februarie 2017, 09:22

Steaua umple stadioanele, csa-ul sta in sertare :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează