FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Bizonul" lui Dinamo are planuri mari: "Obiectivul meu este să devin golgeter!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 19:44

Atacantul francez Harlem Eddy Gnohere, 27 de ani, a reușit să înscrie de trei ori pentru Dinamo și spune că se gîndește la titlul de golgeter al Ligii 1.

"Obiectivul meu este să devin golgeter. Aș vrea să înscriu în fiecare partidă. Dumnezeu este cu mine! Mă simt foarte bine la  Dinamo. Fanii sînt minunați, îi iubesc! Dinamo are cea mai frumoasă galerie din țară și nu numai de aici!

Vom încerca să rămînem pe podium pînă la sfîrșitul sezonului și să cîștigăm Cupa Ligii.

Mă înțeleg cel mai bine cu Fai, dar și cu restul echipei.

Mi-au spus colegii despre rivalitatea dintre noi și Steaua. Am început să realizez ce înseamnă un derby, fanii m-au ajutat", a spus Gnohere într-un interviu pentru sportescu.ro.

"Îmi place să ascult muzică: Eminem, Dr Dre, Snoop Dogg. Îmi place să citesc, îmi plac foarte mult cîinii, am avut și un cane corso. Aș vrea să învăț româna și să îmi cumpăr alt cîine" Harlem Eddy Gnohere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  03 Septembrie 2015, 22:34

" Fanii sînt minunați, îi iubesc! Dinamo are cea mai frumoasă galerie din țară și nu numai de aici!" Are perfecta dreptate!

caminero
caminero  •  03 Septembrie 2015, 09:52

Bizon, bizon ... de unde atîta bizon? El e poreclit "bisou" (adică "pupic"), nu "bison". Bizoni sînt giurnaliştii care nu fac diferenţa între N mic de tipar şi U mic de tipar.

1745flo
1745flo  •  03 Septembrie 2015, 00:18

Pana acum a depasit asteptarile!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează