FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL, AZI, 20:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blat la Steaua - Viitorul? » Declaraţie interpretabilă a patronului echipei din Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 13:07

Patronul Stelei a vorbit despre partida din această seară a echipei sale împotriva celor de la Viitorul, care va fi transmisă în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Gigi Becali spune că nu va face niciodată vreun blat, însă face o declaraţie interpretabilă.

"Mă duc diseară la meci, nu am de gînd să fug din ţară, aşa cum se tot spune. Nu plec în Israel. Am fost în Israel, dar nu ştiţi voi.
Acum vreau să vă spun dacă îi dau sau nu meciul lui Hagi.

Atît timp cît Gigi Becali va fi patron la Steaua, nu voi face nici un blat. Însă eu am bun simţ şi caracter. De aici înţelegeţi ce vreţi", a spus Gigi Becali la RTV.

Steaua - Viitorul este în această seară, de la ora 20:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
plischi
plischi  •  20 Mai 2013, 20:23

si eu m-am tot intrebat daca este blat sau este blat ordinar si-am ajuns la cea de a doua concluzie. dar VIATA NU IARTA...

euoltean
euoltean  •  19 Mai 2013, 21:20

E pauza la meci:)))))))).Nu conteaza cum se termina, steaua e un club de tot kakatul! Decat ca voi, slugi, oi, berbeci, magari, mai bine fara echipa! Asta e marele Hagicioaba al vostru, kakatiii dracu!

euoltean
euoltean  •  19 Mai 2013, 19:18
Postat de kpaxcmdr pe 19 Mai 2013, 19:00

Un meci care in mod normal trebuie sa se termine X2 dar cine stie,aici este regheblat la mijloc?Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nasu si mitica fac ce vrea muschiul lor cu clasamentul ligii,dupa sfirsitul campionatului! Pentru oltenul cazut in freza... Cercopitecule,dupa mintea ta,HAGI jucator apreciat de toata spuma fotbalistica de pe mapamond,jucator care a fost numit in primii 100 fotbalisti din istoria fotbalului de FIFA,nu se gaseste in primii 5 fotbalist din tara!Cu siguranta,cei mai buni 5 fotbalisti din Romania sint de la U Craiova (echipa pentru care am tot respectul).Curiozitatea ma face sa intreb daca cumva I.Q. tau este mai mare decit virsta ta?

E greu de comentat textul unui agramat ca tine. Pentru un sugar ca tine, n-are rost sa vorbim de fotbalisti adevarati. O sa aminstesc doar unul, caruia Hagi al tau nici bagajele nu merita sa i le care, se numeste Dobrin. Despre care Helmuth Shon a zis: ``Exista DOAR doi artisti ai balonului, Pele si Dobrin``. Nu m-astept sa intelegi ceva din asta, tu esti impresionat de era Hagi si de acest semifotbalist care nu stia decat sa alerge cu cornu in pamant si sa traga cate-un sut. Dar fiti fericiti voi astia care n-aveti minte!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează