FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blocaj! Gigi Becali a intervenit în negocierile pentru transferul lui Srgian Luchin la Steaua

Srdjan Luchin, foto: GSP
Srdjan Luchin, foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 09:49

Şansele ca Luchin să ajungă în Ghencea s-au diminuat după ce Gigi Becali a refuzat să plătească suma cerută de bulgarii de la Botev Plovdiv în schimbul fundaşului


Cel mai aşteptat transfer al lui Costel Gâlcă întîrzie să se oficializeze. Deşi zilele trecute se părea că mutarea e ca şi parafată, ieri aceasta a intrat în impas. Srgian Luchin s-a îndepărtat de Steaua după ce Gigi Becali a refuzat să achite suma cerută de bulgarii de la Botev Plovdiv, adică 200.000 de euro.

Formaţia de la sud de Dunăre a intrat într-un impas financiar şi nu mai poate plăti salariilor jucătorilor, iar Gigi vrea să profite şi speră ca Luchin să fie lăsat să plece gratis. Dacă se va întîmpla aşa, atunci Becali e dispus să-i ofere internaţionalului român un salariu lunar de pînă la 15.000 de euro lunar şi maximum 50.000 de euro la semnătură.

Piţi l-ar vrea în Ghencea
După ce l-a pierdut pe Măţel, care se află în conflict cu şefii de la Astra şi a fost exclus din lot, selecţionerul Victor Piţurcă şi-ar dori ca Luchin să ajungă la Steaua pentru a-l putea convoca la lot.

Din Bulgaria e greu să-l mai cheme, avînd în vedere că în acest sezon Botev Plovdiv se va baza cu precădere pe juniori. Astfel, Piţi i-a sfătuit pe stelişti să-l aducă, iar pe fotbalistul care poate evolua atît ca fundaş dreapta, cît şi ca stoper să accepte oferta din Ghencea.


"A fost o listă mai lungă, dar ne-am oprit asupra lui Luchin. Îmi doresc să vină pentru că poate acoperi două posturi unde avem nevoie de întăriri"
Costel Gâlcă, antrenor Steaua

"I-am spus lui Luchin să opteze rapid pentru Steaua, fiindcă e o echipă extrem de importantă, care are mare nevoie de el, mai ales că el poate juca şi fundaş dreapta, şi stoper. Dar nu depinde numai de el, trebuie să se înţeleagă şi cluburile"
Victor Piţurcă, selecţioner România

9 meciuri în echipa naţională a strîns Luchin în carieră pînă acum, reuşind să marcheze un gol

Dinamo l-a dat gratis
Luchin a ajuns la Botev Plovdiv în iarna trecută, după un scandal în care a fost implicat şi impresarul său, Cristea Opria. Acesta i-a ameninţat cu judecata şi pe jucător, şi conducerea lui Dinamo crezînd că a fost păcălit. Agentul avea cotă la transferul lui Luchin, iar dinamovişti l-au cedat gratis pe internaţionalul român, lucru care i s-a părut suspect lui Opria.

Dacă vine, pleacă Matei
Sosirea lui Srgian Luchin în Ghencea ar însemna despărţirea roş-albaştrilor de Gabi Matei. Fundaşul dreapta de 24 de ani a fost folosit de Gâlcă doar în partidele de pregătire şi în rest n-a fost oprit niciodată în lot. Cum Luchin poate evolua şi el în banda dreaptă a defensivei, steliştii intenţionează să se despartă de fostul gorjean în eventualitatea în care transferul lui Luchin se va realiza pînă la urmă.

Şi transferul lui Breeveld în impas
După ce Valeriu Argăseală a fost la Tîrgu-Jiu spre a negocia cu Pandurii pentru mijlocaşul Nicandro Breeveld, roş-albaştrii nu le-au mai dat nici un semn gorjenilor. Oltenii i-au transmis lui Argăseală că nu-i dau drumul lui Breeveld decît pentru 500.000 de euro, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
thefisherking
thefisherking  •  03 August 2014, 04:55
Postat de khal_37 pe 02 August 2014, 14:45

Da tu de unde stii ce se intampla la Steaua...cel care a scris aceasta fabula de ,,arici pogonici'' de unde stie , de ce nu, ca si un adevarat profesionist care se crede, ne convinge si pe noi ca ceea ce a scris este si adevarat, nu doar speculatiile si elucubratiile lui in foame dupa audienta. Ce stii tu mai ham ham imberb si incult despre Gigi Becali...si de unde pana unde un neica nimeni ca tine, sustinatorul echipei cele mai corupte si mizere echipe din campionatul Romaniei il judeci tu pe Gigi Becali si ce a facut el la Steaua, tu descult ce esti ca nu ai dupa ce bea nici apa...ce treaba are patronul stelei cu faptul ca ilustrii vostrii conducatori au declarat insolventa clubului,...

Alooo, sefu', mai usor cu linsul dosului de cioban pestilential. Cand esti neica nimeni din toate punctele de vedere, dar dai peste un filon de aur, recte un club care iti aduce in fiecare an cateva zeci de milioane, cu minima conditie de a te califica intr-o competitie, sa nu investesti nimic din banii aia ca sa indeplinesti aceasta minima conditie denota machidonism cumplit, paroxistic, Ca sa nu zic altceva. Ii doresc gibonului piperean sa crape in puscarie si tot neamul lui sa se stinga de durere, incet si chinuitor. Cand te joci cu sentimentele a cateva milioane de oameni dupa bunul tau plac si mintea ta atrofiata, nu meriti altceva.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 03:14
Postat de dash.berlin pe 02 August 2014, 09:52

Nu cred.Ocnasul stie foarte bine ca Steaua este singura lui afacere profitabila.Daca vinde,cu siguranta va aduce alti jucatori in locul celor care vor pleca.

?? ..))))))))) altul.. ocnas..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 August 2014, 03:13
Postat de ortega pe 02 August 2014, 16:51

Băi frate , dacă toți steliștii ar fi la fel de rezonabili ca tine ... n-aș mai avea nici un rost ...

cine ?..))

Vezi toate comentariile (82)
Comentează