FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boanchiş confirmă povestea lui Dinu » Jurnalistul dezvăluie şi alte personaje în acest caz

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 13:17

Cornel Dinu a dezvăluit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor un blat în care a fost implicat Laurenţiu Reghecampf în vremea în care era jucător pentru Cottbus.

Fostul tehnician al lui Dinamo a povestit că se afla cu jurnalistul Răzvan Boanchiş în momentul în care a primit un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de căsătorie al lui Reghe: "Da, e adevărat. Era prin 2001-2002. A vorbit jumătate de oră la telefon cu Chiriţă, mi-a povestit imediat după. Nu am auzit discuţia, dar nu avea cum să fie o fabulaţie, mai ales că vorbeam prieteneşte. Apoi, ce interes să vorbească despre asta atunci? Ca să povestească după 10 ani?", a spus Boanchiş la televiziunea sportro.

Jurnalistul a adus şi informaţii noi despre meciul incrimat de către Cornel Dinu. Legenda dinamovistă susţine că, pe lîngă Reghe, au mai fost implicaţi doi fotbalişti, dar Boanchiş spune că mai erau încă 3: "Îmi aduc aminte perfect. Nu erau doar 3 jucători implicaţi, ci 4. Deci încă 3 pe lîngă Reghe. Ţin minte că Miriuţă, Sebok şi încă un sîrb au mai fost implicaţi".

Cei doi jucători la care a făcut referire Răzvan Boanchiş se aflau în lotul lui Cottbus, dar nu au jucat în meciul cu Bayern Munchen.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
hofer
hofer  •  06 Februarie 2013, 00:55

Tomislav Piplica portarul de la Cottbus este al 4-lea.

varanga53
varanga53  •  05 Februarie 2013, 19:05

Asta isi aduce aminte mai multe decat a auzit Dinu la telefon ! Cum o fi reusit la cat de beat a fost ?Si care poveste a lui Dinu : prima sau a doua ?

dblock
dblock  •  05 Februarie 2013, 17:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si uimeste-ma, cine face cinste acestui cuvant azi?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează