FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

Bogdan Argeş Vintilă crede că echipa sa a avut noroc, deşi a fost egalată în prelungiri: "Dumnezeu a fost salvatorul acestei echipe, nu Nikolov"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 21:04

Viitorul are numai 3 puncte după primele cinci etape, iar runda precedentă l-a schimbat pe antrenorul Bogdan Stelea cu Bogdan Argeş Vintilă.


Noul tehnician al Viitorului a avut o declaraţie interesantă la sfîrşitul meciului terminat la egalitate, 1-1, cu Pandurii Tg Jiu,  şi s-a declarat mulţumit de punctul cîştigat.

"Nu putem să vorbim de ghinion, trebuie să vorbim de noroc. Puteam să primim mai multe golulri. Dumnezeu a fost salvatorul acestei echipe, nu Nikolov. La cum am jucat astăzi, putem spune că sîntem mulţumiţi cu acest rezultat", a spus Vintilă la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close