FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Bokila a vrut să vină gratis la Steaua: "Le spunea în iarnă că e liber de contract"

Jeremy Bokila,cazut,nervos
Jeremy Bokila,cazut,nervos

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 21:33

Anamaria Prodan, impresarul care a încercat să intermedieze transferul lui Jeremy Bokila la Krasnodar, a vorbit despre fuga atacantului congolez de la Petrolul.

"Cu Bokila se lucrează greu, sper să se înţeleagă cu el avînd în vedere cît de capricios este. Normal ar fi să se încaseze banii pe el. Au mai fost asemenea tentative în iarnă, le spunea celor de la Steaua că e liber de contract!

Cei de la Krasnodar au cerut Petrolului acte doveditoare că jucătorul este al lor. El este acolo, în cantonament, susţine că este jucător liber. Eu zic că nu este! Nu ştiu dacă au ajuns actele la ruşi. Eu mi-aş dori ca Petrolul să-şi ia banii, pentru că merită, ei au achitat acest jucător. Dar e greu în momentul acesta să cer eu patronului clubului să ofere extrase de cont sau mai ştiu eu ce", a spus Anamaria Prodan la Fanatik Show, la DigiSport 1.

350.000 de euro e suma pe care Petrolul trebuia s-o plătească lui Waregem pentru a-l transfera pe Bokila

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (28)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 Iulie 2013, 15:06

sa'i crape ei tzatza si lui rehghe pzutza ca n'a fost mana lor. manarii ciobanesti. cloaca din conducerea steoaiei este greu de clintit. ar mai trebui o dna in ro.

scorpi123
scorpi123  •  12 Iulie 2013, 00:19
Postat de pustiuxp pe 11 Iulie 2013, 22:47

Jucatorii au fost informati cu privire la plata bonusului, nu cred ca banii au fost de vina in aceasta situatie au fost mai multe jucatori de baza care au lipsit si s-a vazut accidentul cu suporterul Petrolului plus plecarea lui Bokila.

sa stii ca fix la accidentul suporterului a stat tot staff-ul petrolului sa se gandeasca. Hai sa fim seriosi...

wallachian
wallachian  •  11 Iulie 2013, 23:41
Postat de submarina pe 11 Iulie 2013, 22:14

S-a speriat de propria lui umbra si a dat bir cu fugitii...iar daca pana la supercupa mai existau careva dubii in privinta venirii lui la Steaua, sau nu, au disparut odata cu el. Steaua a procedat corect ca nu a insistat la Bokila.

sa nu fim ipocriti, bokila nu a ajuns la Steaua pentru ca nu s-a inteles la bani cu petrolul ca altfel era la noi inca de la finalul campionatului... oricum de la Steaua nu cred ca ar fi fugit, e un club de talie in comparatie cu petrolul si mai avea si perspectiva champions league

Vezi toate comentariile (28)
Comentează