FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Bokila ceartă Steaua: "Aud că mă vor, dar numai vorbe, vorbe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 22:13

Jeremy Bokila a marcat astăzi împotriva Astrei, 1-1, ajungînd la 15 goluri în acest sezon.

Atacantul Petrolului este în acest moment al doilea golgeter al României, după Raul Rusescu, autor a 20 de goluri. Congolezul se află şi pe lista Stelei, fiind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali.

Acesta a comentat la finalul partidei interesul "roş-albaştrilor" de a-l transfera din vară. "Eu nu ştiu ce să zic. Nu citesc ziarele şi nu mă uit la TV pentru că nu înţeleg prea bine limba. Tot aud că mă vrea Steaua, dar numai vorbe, vorbe. Momentan nu e nimic concret", a spus Bokila.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gardenparty
gardenparty  •  19 Mai 2013, 12:01

valoarea lui se calculeaza asa: un gol 100.000euro!la anu" nu se stie!

morarroion
morarroion  •  19 Mai 2013, 09:47
Postat de shab pe 19 Mai 2013, 02:55

Daca iti inchipui ca exista vreun fotbalist care ar refuza o oferta de la Steaua pt a ramane la Petrolul, esti... naiv. Va veni Bokila in maini, doar sa faca Gigi oferta.

si mata va veni la stana!o vrei la steaua?Comentariul tău...

otto94
otto94  •  19 Mai 2013, 09:09
Postat de vladutz13 pe 18 Mai 2013, 23:23

Asta arata ca Petrolul inca nu este un club profesionist.... Bokila joaca in Romania de un an jumate si nu intelege limba??? desi el vorbeste franceza?? Nepermis. Maxim dupa o luna jumate deja incepuse s-o rupa in germana.... Ok, antrenorul (Contra), da indicatii in mai multe limbi, dar tu, club profesionist trebuia sa angajezi profesori de limba romana pt toti jucatorii.... asa e normal. Asa ii fidelizezi si ii si ajuti sa se descurce in Romania. Oricum, doar parerea mea. De transfer nu avem de ce sa discutam, ca nu se face... Gigi e cel mai zgarcit om din Romania.

Esti prost sau te faci ? crezi ca romana e limba usoara? e mult mai grea fata de multe alte limbi ..:)) tu vrei ca tipul in nici un an de zile sa decoleze cu esee nu ? =))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează