FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boldrin a semnat cu Steaua, De Amorim nu » Care e motivul pentru care al doilea astral mai așteaptă + Prima reacție

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 18:34

Steaua s-a înțeles cu Fernando Boldrin și William de Amorim, iar astăzi a urmat semnarea contractelor. Primul a semnat cu roș-albaștrii, însă proaspătul cetățean român De Amorim nu și-a pus semnătura pe contract.

Boldrin a semnat pe 4 ani cu Steaua după ce a trecut de testele la inimă și la genunchi, așa cum Gigi Becali anunțase în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Mijlocașul de 27 de ani a ajuns la sediul clubului alături de Petre Buduru, Dani Coman și Valeriu Argăseală, iar de mâine va intra în programul de pregătire al echipei. La negocieri a participat și impresarul celor doi jucători, Cătălin Liță.

"Sunt fericit că am ajuns la Steaua, un club mare din Europa și consider că orice fotbalist care evoluează în România s-ar simți la fel ca mine să semneze cu această echipă, să se lupte pentru trofee și să evolueze în cupele europene. Sper să am evoluții bune și să nu dezamăgesc conducerea, antrenorii, noii colegi și suporterii Stelei" Fernando Boldrin pentru Steauafc.com

William de Amorim nu a parafat încă înțelegerea cu vicecampioana României pentru că avea programarea la un test RMN la ora 17:00, iar rezultatele nu puteau ajunge la timp la club. Brazilianul de 24 de ani va semna mâine cu Steaua pe o perioadă de 5 ani.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (77)
1015539728496240
Ion Bujor  •  13 August 2016, 07:46

Mulți comentatori,analiști,știriști,actori,scriitori,fripturiști,pomanagii,bragagii, covrigari,vânzători de bomboane agricole,cântăreți cu banii cărora le-au murit dușmanii,top modele virgine și pensionare,irinei cu puță care înoată-n oliță,milionari plini de parale virtuale,bombe sexi cu silicoane, rapidiști,dinamoviști,astralopiteci și mii de berbeci trăiesc și se hrănesc numai cu ura față de Steaua .

bakunin
bakunin  •  13 August 2016, 00:17
Postat de wertusi pe 13 August 2016, 00:11

va da MC cu terenul in cap tur -retur , 0 sanse sa marcati 1 singur gol .Asa ca nu mai posta aiureli pe site-ul de casa al lui Gheorghe Becali .

Echipa dvs intra direct in faza grupelor?

bakunin
bakunin  •  13 August 2016, 00:16
Postat de nebraska pe 12 August 2016, 20:17

Alt gigilover...de unde iesiti măp?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează