FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Boldrin iese la atac și amenință Viitorul lui Hagi: "Vom fi mereu favoriți la titlu! Meciul de mâine va fi altfel"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 13:55

Fernando Boldrin a vorbit despre partida dintre FCSB și Viitorul de luni. A comentat și gestul lui Alibec de la Cluj, când a plecat de pe bancă imediat după ce a fost schimbat. 

" Steaua va fi mereu favorită la titlu. Steaua înseamnă foarte mult, investește foarte mulți bani, are lot valoros, un antrenor foarte bun. Suntem favoriți cu Viitorul, dar trebuie să demonstrăm pe teren.

Mâine seară va fi alt meci față de cel tur și cred că echipa noastră va fi mai concentrată, mai pregătită și vom reuși să câștigăm. Suntem concentrați doar pe meciul acesta!

Viitorul are o echipă foarte bună, are un joc compact de posesie și ajunge foarte ușor la poartă dacă noi nu facem o fază de apărare foarte bună. Nu avem frică de nicio echipă, dar îi respectăm", a spus Boldrin conform TV Dolce Sport.

...despre Alibec și gestul de la meciul cu CFR: "Denis știe că a greșit că nu a stat acolo lângă noi până la final. Denis este un băiat foarte bun, are o inimă foarte mare, un caracter frumos și știe că a greșit! Suntem o familie aici la Steaua, suntem toți prieteni".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andy_2008
andy_2008  •  23 Aprilie 2017, 18:50

Forta Steaua!!!! Sa moara cainii de turbare visand la CL!!!!!!

1918222358393331
Dumitrascu Gabriel  •  23 Aprilie 2017, 17:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion2010
ion2010  •  23 Aprilie 2017, 17:41

Unde e amenințarea? E doar o declaratie de bun simt, nicidecum amenintare. Amenintare este doar pentru mintea unui creier fracturat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează