FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boldrin s-a întors în România » Cum și-a motivat absența și ce sancțiune îl așteaptă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 15:48

Absent de la reunirea și vizita medicală a Stelei, Fernando Boldrin a ajuns în cele din urmă în România, cu două zile mai târziu decât termenul impus de staff-ul Stelei. 

Brazilianul a aterizat astăzi la București, iar de mâine va intra în programul de pregătire al echipei.

Steliștii s-au reunit miercuri, 4 ianuarie, în această dimineață efectuând vizita medicală la Institutul de Medicină Sportivă. 

Renumit pentru faptul că întârzie mereu la reuniri, Boldrin și-a motivat absența prin faptul că a trebuit să fie prezent în Brazilia pentru a-i reînnoi pașaportul fetiței sale. 

Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu îl va ierta pe Boldrin pentru că nu s-a prezentat la reunire, urmând să-l sancționeze cu 1000 euro pentru fiecare zi de întârziere, conform regulamentului de ordine interioară de la Steaua.

Mâine, 7 ianuarie, delegația Stelei va pleca în primul cantonament de iarnă. Acesta se va desfășura în perioada 7-19 ianuarie în Belek, Antalya. Cel de-al doilea stagiu va fi tot în Belek, dar în perioada 22 ianuarie - 4 februarie.

18 ianuarie - FC Steaua - FK Qarabag Agdam (Azerbaijan)
24 ianurie - FC Steaua - FK Vardar Skopje (Macedonia)
26 ianuarie - FC Steaua - FC Terek Grozny (Rusia)
28 ianuarie - FC Steaua - SK Slovan Bratislava (Slovacia)
31 ianuarie - FC Steaua - Wisla Cracovia (Polonia)
2 februarie - FC Steaua - HNK Hajduk Split (Croația)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează