FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Bolidul lui Ianis Hagi a lovit un biciclist » Poliția a deschis un dosar penal în acest caz: primele reacții

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2018 13:58

Autoturismul lui Ianis Hagi (19 ani) a fost implicat miercuri seară, în jurul orei 21:15, într-un accident rutier, în urma căruia un biciclist a fost internat în spital, anunță Cancan. Accidentul a avut loc în zona Sălii Sporturilor, din Constanța.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, la volanul BMW-ului M140i XDrive, care îi aparține lui Ianis, se afla o persoană în vârstă de 30 de ani.

"Din datele noastre, un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea respectivul autoturism. A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cam atât vă pot spune", a declarat Cristina Vasile pentru GSP.ro.

Vărul lui Ianis conducea mașina?

Varianta neoficială e că, cel mai probabil, la volan s-ar fi aflat unul dintre verii lui Ianis Hagi, George Falina. Conform oficialilor campioanei României, fiul lui Gică Hagi se afla la acea oră la antrenamentele echipei de fotbal:

"La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament până târziu. Azi dimineață iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred că dacă ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea bună". 

Ianis Hagi a primit un BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, la începutul lunii martie a acestui an, după ce a semnat un parteneriat cu firma nemțească. Mașina are un un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. Bolidul dezvoltă 340 de cai putere și ajunge de la 0 la 100km/h în 4,8 secunde. Prețul de pornire este de 40.000 de dolari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
hotiilapuscarie.500ani
hotiilapuscarie.500ani  •  26 Aprilie 2018, 21:30

eu cred ca a fost la volan tușa tamara cu voia ori fara voia noastră suntem prostiți cum vor ei..

hotiilapuscarie.500ani
hotiilapuscarie.500ani  •  26 Aprilie 2018, 21:25

se poate ca băiatul lui tata sa fie vinovat?nenorociți din ăștia ne omoară copii,părinți si se știe de la început ca nu este de vina..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

undergrant
undergrant  •  26 Aprilie 2018, 19:57

Tu ce masina ai, rapidistule?! Banuiesc ca una care te reprezinta drept un intelectual rafinat, un cetatean responsabil care nu se grabeste sa puna etichete celor aflati in necaz... Gresesc?!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close