FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Bombă! Adrian Mutu ar fi trebuit să semneze în iulie cu echipa la care a făcut carieră în Serie A! De ce a picat afacerea

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 22:19

În luna iulie, Fiorentina l-a contactat pe Adrian Mutu, dorind să-l aducă înapoi la Florenţa, dar tratativele s-au sistat, după ce Petrolul a cerut pentru transfer un milion de euro, informează Gazzetta dello Sport!

Au existat discuţii între club şi jucător, Mutu fiind dorit insistent de antrenorul Vincenzo Montella, care are o simpatie aparte pentru Briliant.

Tehnicianul a fost impresionat de forma bună arătată de Mutu în România. Gazzetta scrie despre cele 4 goluri marcate în acest sezon, cotidianul italian remarcînd şi faptul că, deşi nu se află la nivelul din 2008, Mutu este încă într-o formă foarte bună.

Mutu era dornic să revină la Florenţa. "Îmi lipsesc prietenii de acolo!", ar fi spus Mutu pentru Gazzetta. Fiorentina l-a vrut gratis pe jucătorul care a evoluat la Firenze în 2006 şi 2011 şi care a marcat 54 de goluri în tricoul violet!

"Nu aş fi stat pe gînduri!"
În ianuarie 2014, atacantul de 35 de ani a declarat pentru Radioblu că ar fi tentat de o revenire la Fiorentina: "Dacă m-aş întoarce la Fiorentina? Dacă aş avea posibilitatea n-aş sta pe gînduri. Eu şi preşedintele Della Valle am rămas în relaţii bune, am fost tratat foarte bine la Fiorentina. Cu Montella n-am lucrat niciodată, dar a demonstrat că e un antrenor de valoare, iar ca jucător a fost fenomenal".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mvradulescu
mvradulescu  •  18 August 2014, 08:14

Eu auzisem că Barcelona, Real Madrid, Chelsea și PSG poartă tratative cu pistoalele pe masă ca să decidă care îl "unge" titularul formației după ce îl răpesc de la Ploiești ... Cred însă că găzarii îl vor ține ascuns bine, în speranța că vor evita scoaterea de pe piață a tricourilor nevândute încă !

plischi
plischi  •  18 August 2014, 07:19

si chelsea a vrut sa-l ia, dar nu i-au dat voie parintii. acolo anturajul ii strica pe baietii cuminti...

mbdmbd
mbdmbd  •  18 August 2014, 03:41
Postat de qwerty007 pe 18 August 2014, 02:45

De cand ti-au dat mascatii bastoane in cap nu m-ai esti ok !! :))

Amice, dai cu limba romana de pamant la orice comentariu mai lung, esti penibil, incearca o cariera in radio, nu trb sa scrii acolo...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează