FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Bombă" în "Ștefan cel Mare": un om de bază nu s-a înțeles cu Negoiță si nu vine la reunire!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 17:15

Dinamo este foarte aproape să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători în această iarnă, panamezul Jaime Penedo fiind pe picior de plecare.

TV Telekom Sport anunță că goalkeeper-ul de 36 de ani e nemulțumit că Negoiță nu îi oferă jumătate din suma primită de la FIFA pentru participarea la Mondial și a amenințat că nu va veni la reunirea din ianuarie.

Dinamo ar fi urmat să încaseze din partea FIFA 200.000 de euro pentru participarea lui Penedo la Mondial, adică 7.100 de euro zilnic!

Surse GSP precizează că negocierile între părți continuă de la distanță și e posibil să se ajungă la un acord până la reunirea de pe 6 ianuarie.  

Jaime Penedo evoluează pentru Dinamo de la începutul sezonului 2016-2017. În prezent, e titular incontestabil în poarta "câinilor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
zabalutza
zabalutza  •  27 Decembrie 2017, 09:35

Dificila alegere: sa dai 100k din 200, omului care ti-i aduce sau sa nu iei nimic si sa pierzi si portarul titular. Si ne mai intrebam de ce Dinamo e in faliment...

dvd1
dvd1  •  27 Decembrie 2017, 09:09

sa nu mai vina. Sa stea in Panama *** Nu are nevoie nimeni nici de asta. Sa plece toti. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bendyx066
bendyx066  •  27 Decembrie 2017, 03:10

Banii sunt pt club .. prostane!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează