FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Bombele zilei în Liga 1 » 10 informații spectaculoase: Becali a intrat pe fir și vrea să preia Dinamo: ”Oricum jucăm în ligi diferite” :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 12:58

Chiar dacă e duminică, 1 aprilie ;), fotbalul românesc e la turație maximă! Vă prezentăm mai jos 10 informații de ultimă oră care merită tratate fără prea multă seriozitate.

  • Denis Alibec și-a reziliat contractul cu FCSB. Sătul de perioada neagră prin care trece, atacantul e gata să îi dea bani lui Becali pentru a pleca de la echipă: "Mă apuc de Counter-strike profesionist. Așa sigur ajung la CM!"

  • Gură de oxigen pentru Burleanu. FIFA are mari probleme de organizare și l-a rechemat pe Ionuț Lupescu. Îl va pune președinte și căpitan-nejucător.

  • Ștefan Radu își anunță, în sfârșit, revenirea la echipa națională. Fundașul își dorește să pună umărul pentru a fi din nou prezenți la un turneu final, ținta fiind calificarea la EURO 2028.

  • Negoiță a mai primit o ofertă spectaculoasă pentru Dinamo. Cum negocierile cu suporterii, cu Cornel Dinu și cu Adrian Thiess merg greu, Becali a intrat pe fir și vrea să preia echipa din Ștefan cel Mare: ”Oricum jucăm în ligi diferite”.

  • UEFA face un anunț-șoc: Locul 1 din play-out va juca direct în grupele Ligii Campionilor. Dinamo trage tare să se califice!

  • Bilete epuizate la derby-ul de tradiție CSA Steaua - Academia Rapid, meci care se va disputa pe Arena Națională. S-au vândut toate cele 55.000 de tichete. Pe piața neagră, valoarea lor s-a triplat. Un bilet la peluză costă 500 lei, iar la tribuna a doua 1.500 lei. Messi l-a sunat pe Lăcătuș: "Oprește-mi două invitații, vin cu Antonella la derby!"

  • Dragnea și Dăncilă, în conferința de presă de azi: ”Metroul până la aeroport va fi gata în a treia zi de Paști. De asemenea, vom construi 1.000 de km de autostradă până la finalul lui 2019. Vom solicita ca finala EURO 2020 să se dispute pe noua arenă pe care o construim în Turnu Măgurele”.

  • După 7 episoade în care l-a atacat pe Lupescu, Burleanu a postat azi un articol fair-play, iar Marcel Pușcaș a mai convins un delegat să îl voteze. Sorin Răducanu e favorit detașat la casele de pariuri.

  • Simona Halep își anunță retragerea din tenis într-un meci demonstrativ în care le va înfrunta în același timp pe Ostapenko și Wozniacki! Victoraș Iacob îi va face galerie de pe margine, dar a ținut să precizeze că sub nici o formă nu este într-o relație cu Simona.

  • Hagi i-a răspuns, în sfârșit, la telefon lui Becali. I-a transmis că Ianis e de vânzare și îi vrea la schimb pe Gnohere și Budescu, plus 200 de oi!

P.S. Glumim! Sărbătorim împreună ziua de 1 Aprilie. Scrie în comentarii alte știri  care s-ar putea întâmpla doar azi! :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
danut1971
danut1971  •  02 Aprilie 2018, 11:15

fcsb-ul anul viitor se va desfiinta

163242804494408
Dumitru Caragheorghe  •  01 Aprilie 2018, 19:27

Așteaptă de la gsp sant niște omeni slabi vorbesc întruna de bucăți și oile lui.Lăsați în pace pe cei de la dinamo știu ei Ceau de facut

802267206559330
Gica Kmikze  •  01 Aprilie 2018, 18:13

Maine cade guvernul!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează