FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea implicat într-un scandal la Bacău

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Dorinţa lui Cristi Borcea de a-şi achiziţiona o maşină ultimul răcnet, un Mercedes CL 550, a declanşat un mare scandal la Bacău.

Fostul pugilist Ciprian Ciocan, campion naţional la categoria grea, a achiziţionat de la Silviu Hulpe luxoasa limuzină contra sumei de 130.000 de euro. Ciocan pretinde că a plătit un avans de 115.000 de euro, urmînd ca diferenţa să o achite în zilele următoare. Conform spuselor boxeurului, acţionarul lui Dinamo a plusat iar Hulpe a încercat să-l deposedeze de limuzină. „Eu am cumpărat autoturismul pe 6 februarie. Am dat un avans de 15.000 de euro şi urma, conform contractului de vînzare-cumpărare, să achit restul în termen de 60 de zile. Maşina aceasta este dorită de dinamovistul Cristi Borcea pentru că în ţara mai este doar un singur astfel de model. Vînzătorul a venit la mine şi mi-a cerut să-i dau maşina înapoi. Eu am cumpărat-o, am actele legale şi vreau s-o achit. Sîmbătă seara m-au chemat la poliţie, au venit cu mascaţi cu arme de parcă aş fi vreun infractor”, a declarat Ciocan.

Maşina a fost pusă sub sechestru la domiciliu sîmbătă seară şi este păzită pînă la terminarea cercetărilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
 •  18 Februarie 2008, 19:44

Am si eu o intrebare. WWW.GSP.RO e un site cu stiri sportive sau mondene?

 •  18 Februarie 2008, 19:14

INTRA SI TU ACUM! INTRA SI TU ACUM!

 •  18 Februarie 2008, 17:48

Il sparge ciocan pe borcea asta!!! il cunoaste lumea, toti interlopii, ion valcea, karanii, cordunenii... toata lumea :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează