FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Botoşănean de mic » Declaraţie incredibilă a lui Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 19:31

FC Botoșani l-a pus antrenor pe Cristi Pustai în locul lui Leo Grozavu, iar noul tehnician al moldovenilor spune că își dorește să ducă Botoșaniul din nou în Europa. 

"Vreau să-l felicit pe Leo Grozavu pentru munca pe care a depus-o aici. Sper să depășesc ce a făcut el și să ajungem în Europa League din nou. Sînt adeptul lucrurilor făcute cu migală.

În România de astăzi, aș merge la două echipe cu sufletul liniștit că pot lucra: Gaz Metan și Botoșani. Mi s-a îndeplinit un vis, să zicem. Acum, ca visul să devină realitate, trebuie să ne atingem obiectivele", a spus Pustai într-o conferință de presă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1455370071422773
Mihaela Racu  •  03 Octombrie 2015, 10:46

Aici ai dreptate totala PUSTAI sa referit ca la BT e liniste in privinta banilor si conducatori nu dau telefoane si biletele DAR mistocari si pr''ti se gasesc ori unde Succes PUSTAI

assf
assf  •  03 Octombrie 2015, 08:08

ce spune omul si ce titlu scrieti voi, doua lucruri total diferite. pustai voia sa spuna doar ca botosaniul e una din putinele echipe unde se poate lucra in liniste. si orice antrenor isi doreste sa antreneze intr-un asa loc. pai la rapid a avut liniste? ori jucatorii nu erau platiti la zi, ori erau scandaluri cu jucatorii vechi.. pancu, bornescu etc. numai probleme. grozavu a stat la botosani 2 ani, iar voluntari si-a schimbat 3 antrenori in 3 luni. vedeti diferenta? :)

samertx
samertx  •  02 Octombrie 2015, 22:56
Postat de unico_biancorossi pe 02 Octombrie 2015, 20:13

dom profesor, eu zic ca la Delta Tulcea e liniste totala. in plus, cum matale esti un pescar de clasa, te poti pierde linistit pe bratele Dunarii vreme de 2-3 luni, fara sa te gaseasca nimeni. asa ca ia matale rigla, subleru si ekeru si baga vira ancora, directia sud sud est cu paispe grade si cinspe secunde si gata ! ai ajuns unde trebuie !..)

Cap- compass! :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează