FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO

BOTOȘANI - DINAMO. Nu se joacă nici astăzi! "Câinii" au plecat deja spre București

FOTO: Facebook @FC Botoșani
FOTO: Facebook @FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 10:29

Cornel Sfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a confirmat că partida dintre FC Botoșani și Dinamo nu se poate juca nici zilele următoare, și că formația antrenată de Florin Bratu a plecat deja spre București. 

După ce FC Botoșani - Dinamo a fost amânat din cauza ninsorii abundente, Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat de presă în care a anunțat că partida va fi reprogramată la o dată ce va fi stabilită ulterior. 

Cornel Sfaițer a confirmat că partida nu se va disputa nici astăzi sau luni, cum sugerau unele voci.

"Încă ninge la Botoșani. E un strat foarte mare de zăpadă. Nu putem disputa nici astăzi partida. Terenul arăta mult mai bine ieri la ora asta, însă ați văzut ce s-a întâmplat.

Am discutat și cu cei de la Ligă, dar nu am putut face nimic. Am avut discuții și despre programarea meciului astăzi, cum a fost cazul între Hermannstadt și FCSB în Cupa României. Dinamoviștii au plecat deja spre casă. Nu mai avea sens să rămână", a declarat Sfaițer la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  18 Martie 2018, 12:11

Atunci se stricau planurile dacă se amâna

ultrastei1998
ultrastei1998  •  18 Martie 2018, 11:34

Asa trebuia procedat si la Giurgiu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează